WELCOME TO A NEW WORLD !

Why Go to Sri Lanka part 1 .

Hvorfor skal man tage til sri lanka ? det var min tanke i starten , hvad er der at opleve ? jeg blev  hurtig klogere efter en masse læsning og en god snak med min søster , viste jeg bare  at jeg måtte ikke gå glip af dette fantastiske land.
Sri lanka er et land med bjergtagende  naturscenarier, et imponerende dyreliv, og en kultur som man virkelig kan se og mærke .
Jeg vil helt klart anbefale at man bestiller en rundrejse hjemmefra , det er hele oplevelsen værd.  på disse billeder ses nogle af de aller smukkeste steder i sri lanka . På det øverste billede kan i se det vilde dyre liv, det finder sted I Yala National park. Under hele turen køre man i de sejeste safari biler . Det er mest nomalt at man tager afsted ved 5 tiden om morgen da der er størst chance for at se dyrene , før solen går op .Vi stødte både ind i store og små elefanter , påfugle , vandbøfler , bambier , bjørne ,krokodiller, forskellige fugle arter . Vi mødte dog ikke en tiger , men fik afvide at der var en del andre danskere der havde mødt en ,så det er bare lige med at være heldig på det rigtige tidspunkt. Det er en oplevelse for livet.
På en 9 km lang gå tur gennem hortons plains national park , går man igennem de smukkeste bjerge og skove . på det nederste billede , ses udsigten fra worlds end, det er en af de smukkeste udsigte jeg nogenside har set, et kort sekund glemmer man lige tid og sted.
turen forsætter op mod Bakers falls , det største og mest vildeste vandfald jeg har set . det er noget jeg syntes et hvert menneske burde opleve , dette vandfald er skabt af naturen og er virkelig guddommelig smukt.
På en køretur fra colombo til dambulla finder du sigira rock som kan ses på billede 3 , det har været et munkekloster i det 14 århundret. udsigten fra toppen er virkelig et besøg værd . det kræver man har et par gode trænings sko og noget behageligt tøj på for at nå til tops. man kan både vælge at tage turen på egen hånd med kort i hånden eller vælge at tage en guide med . vi tog turen selv, men da vores kort gik i stykker uder regnen endte det med vi måtte følges med nogle guider tilbage aligevel. Man siger at det er bedst at tage til sri lanka fra december til marts , dog kan der godt komme en regnbyge når man mindst venter det , men det er nu meget chamerende, for 15 min efter er der fuldt sol, og man er tør på 5 min 😉
*****
English Version!
Why should you go to sri lanka ? it was my thought in the beginning, what is there to see? I quickly became wiser after a lot of reading and a good talk with my sister, I just knew  that I could not miss this amazing country.Sri Lanka is a land of breathtaking natural scenes, an impressive wildlife, and a culture that you can really see and feel.
I would definitely recommend that you book a round trip from home, it’s the whole experience worthwhile.these pictures are some of the most beautiful places in sri lanka. at the first pictur you see the wild animal life, that takes place in Yala National park. around  the trip you drive in some of the coolest safari cars, You nomally go in the early morning, there is a bigger chance to see the animals before the sun goes up. we saw large and small elephants, peacocks, water buffalo, bambier, bears, crocodiles, various birds species. we dident see a tiger , But we saw some other danish people who saw a tiger , so its all about being lucky at the reight time. It really is an experience of a lifetime.
On a 9 km long walk through hortons plains national park, you walk through the beautiful mountains and forests. on the lower image shows the view from the worlds end, it is one of the most beautiful view i ever seen , for at moment you forget time and place. the tour continues up to Bakers Falls, the largest and most wildest waterfall I’ve seen, I Think its something every human should see, this waterfall is created by nature and is truly divine beautiful.
On a drive from colombo to dambulla you find sigira rock. you can see it in pictur 3 . it has been a monastery in the 14th century. the view from the top is really worth a visit.its a good idea you have a good pair of traning shoes and some pleasant clothes on . you can choose if you want to take the trip alone and take a map with you , or you can choose a guide . We took the trip ower self , but as our map broke under the rain , we ended up with some guides who took us back. They say that it´s  best to go to Sri Lanka from December to March, however you never know when there will be a little rain , but thats the charm about sri lanka , because 5 min after you are dry agen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELCOME TO A NEW WORLD !