They don´t call it paradise for no reason.

The island Maldives .

Som sagt, i sidste indlæg blev jeg jo slet ikke færdig med min update fra maldiverne , jeg syntes lige jeg ville vise jer lidt flere billeder , og fortælle om alle de sjove aktiviteter man kan lave på øen.Vi var så heldige at komme i kontakt med den sejeste surfer gut , der lærte os en masse fede ting , Vi var blandt andet ude at surfe , stå på vandski , og snowboard . Vi startede med at få en lektion i hvordan vores arme, ben , og krop skulle være i forhold til både surfing og vandski, både mig og Natalie , var faktisk hurtig til at kunne alle øvelserne , Vi fangede også hurtig hvad vi skulle gøre , vi tænkte begge to den klare vi da nemt , det ser jo slet ikke svært ud at stå på vandski , men jeg blev klogere, for hold nu op det var svært . Der er jo klart en forskel på at kunne alle øvelserne hurtig på land frem for at skulle udføre dem i vandet. Jeg tør næsten ikke fortælle hvor mange gange jeg faldt i vandet , før jeg kom op og fik balancen , kan dog sige det var en del gange hehe.  Men jeg vil anbefale alle der elsker vandsport eller bare er vild med en udfordring ,at prøve det. jeg havde en fantastisk oplevelse .
Udover vandski var surfing noget af det fedeste jeg har prøvet. det har altid været en ting jeg har drømt og at skulle prøve , jeg syntes det er en rigtig god ide at tage en uges lektion , for der er mere at lære end man tror. Udover vandski , snowboard , surfing , Kan man komme på nogle fantastiske ture. Der er mulighed for at svømme med kæmpe skildpadder , tag på aften dykning , snorkling , se koralrev , tag på ø hop hvor man besøger de forskellige øér , se vilde delifiner , og tage på fisketur . Der er så meget at lave at man slet ikke kan følge med. Jeg vil helt klart mene, man for en oplevelse for livet på maldiverne ,
Unique travel tilbyder rejser til maldiverne, hvor man kan sammesætte rejsen med en anden destination. Man kan også bare tage en tur kun til maldiverne , og nyde det rene paradise . I kan finde linket til rejsebureauet Her
En ting er sikkert, det er bestemt ikke sidste gang jeg har været på maldiverne .Rejse er at leve , På maldiverne Lever du i din egen lille rejse , og for en kæmpe sæk med oplevelser med hjem i posen.
*****
English Version!
As i said in my last post , I diden´t finnish with my update from maldives, I just thought I’d show you some more pictures, and talk about all the fun activities you can do on the island. We were lucky to get in touch with the coolest surfer guy who taught us a lot of cool stuff,  we did, surfing, water skiing, and snowboarding. We started to get a lesson in how our arms, legs, and body should be in relation to both surfing and water skiing, both me and Natalie, was actually fast at learning how to make all the exercises. so both me and natalie though we could handel this easily, it dosen`t look that diffuclt to do waterskiing . But i got wiser , it was so diffucult . ofcouse its more easy to do the exercises on land than douing them in the water.I hardly dare to tell how many times, I fell into the water ,before I came up and got the balance. however I can say it was a few times hehe. But I would recommend to all who love water sports or just loves a challenge, to try it. I had an amazing experience. Besides the waterski. surfing was one of the coolest thing i ever did . I`ve always dreamed about trying to surfe one day.
I think it’s a good idea to take a week’s lesson, for there is more to learn than you think. Besides skiing, snowboarding, surfing,  you can come on some amazing trips. It is possible to swim with giant turtles, go night diving, snorkeling, see the reefs, go island hop when visiting the various islands, see wild dolphins , and go fishing.
There is so much to do that you simply can`t keep up. I will definitely say you get a lifetime experience att the maldives.
Unique travel offers trips to the Maldives, where you can combine the trip with another destination. You can also just take a trip only to Maldives and enjoy the pure paradise. You can find the link to the travel agent Her
One thing is sure , it is definitely not the last time , im visiting maldives . travelling is to live ,on maldives you live in your own little travel , and you get a huge bag of experiences with you home.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

They don´t call it paradise for no reason.