Copenhagen Fashion week.

The best of Barcelona.

Jeg deler lidt inspiration fra min rejse til barcelona på bloggen idag .Barcelona er virkelig en fed storby, Der er så mange ting, at opleve, Så man, er hele tiden på farten og skal have hver en detalje med.
Et af de største turistmål er La Sagrada Familia eller mere formelt Temple Expiatori de la Sagrada Familia, dette er en ufærdig kirke i Barcelona, Catalonien. Denne kirke består af en Spansk gotisk arkitektur, med et moderne tvist. Prisen På entre ligger på ca 15 euro, men helt sikkert et besøg værd.
Hvis man ved bare en lille smule om fodbold , ved man også at Barcelona stadium , er et af de steder hvor nogle af de store kampe går løs. Jeg er ikke selv vild med fodbold , det siger mig faktisk ingenting , men jeg vil alligevel sige , at det er hele oplevelsen værd at besøge det kendte stadium. Udover at man kommer ud på selve stadium , sker der også en del ting indenfor , der er blandt andet film , mikrofoner , kæmpe pokaler man kan holde . det er faktisk en super sjov oplevelse , også hvis man ikke er vild med fodbold. Prisen på entre ligger mellem 12- 20 euro afhæning af hvor meget man vil se.
Barcelona er også kendt for Ramblaen ,den smukke og spændende gågade, fyldt med de lækreste mad butikker og shopping butikker. denne gade fører lige ned til den skønne havn, hvor udsigten er helt fantastisk, Ramblaen ligger tæt på placa de catalunya som er centrum for barcelona.
Der findes en masse lækre spise steder i barcelona. Hvis man elsker Sushi er det værd at besøge Matsuri . I kan finde deres hjemmeside Her.
Efter en god lang gå tur ned af Ramblaen , fandt vi vores ynglies dessert sted .både mig og Natalie er helt vilde med Cate Dor`, så vi skulle da lige forbi og have de berømte spanskrør, med hjemmelavet chokolade. det er virkelig hele smagsoplevelsen værd.
Barcelona er rig på deres natteliv, farvestrålende gade fester, og smukke bygninger , jeg deler meget mere i næste opslag , så følg endelig med.
*****
English Version!
I share a little inspiration from my trip to Barcelona on the blog today .Barcelona is really a great city, there are so many things to experience, so you are constantly on the move and need to have every detail with.
One of the biggest tourist destinations are La Sagrada Familia or more formally Temple Expiatori de la Sagrada Familia, is an unfinished church in Barcelona, Catalonia. This church consists of a Spanish Gothic architecture, with a modern twist. Price On hall is around 15 euros, but certainly worth a visit.
If you know just a little about football, we know also that Barcelona stadium, is one of the places where some of the big games coming loose. I’m not even crazy about football, it tells me actually nothing, but I will anyway say that the whole experience is worth visiting the famous stadium. Besides that you come out on the stage, there is also some things inside, there is one other film, microphones, giant trophy to keep. it is actually a super fun experience, even if you do not love football. The price of admission is between 12- 20 euro depending ,how much you want to see.
Barcelona is also known for Las Ramblas, the beautiful and exciting pedestrian street, filled with the most delicious food stores and shopping boutiques. this street leads right down to the beautiful harbor, where the view is absolutely fantastic, the Rambla is close to Placa de Catalunya which is the center of barcelona.
There are a lot of delicious eating places in barcelona. If you love sushi is worth it to visit Matsuri. You can find their website Her.
 
After a good long walk down the Ramblas, we found our favorite dessert place. both me and Natalie are in love with Cate Dor` so we pasted by, and had the famous cane, with homemade chocolate. it’s really the whole taste experience worth.
Barcelona is rich in their nightlife, colorful street festivals and beautiful buildings, I share much more in my nxt blog post. so follow along.
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion week.