The best of Barcelona.

So many things to enjoy in Spain.

Så kom jeg endelig op med, anden del fra Barcelona . Jeg har valgt nogle af mine yndlings billeder ud. Vi var så heldige, at være i Barcelona samtidig, med deres gade festival. Det er virkelig en sjov oplevelse , det spanske folk klæder sig ud, i alle mulige kostumer , og danser rundt i gaden , der er højt musik og en masse glade mennesker. Man bliver i så dejligt humør ,og lever sig hurtig ind i stemningen.
Der findes rigtig mange lækre shopping centre i Barcelona. Et af de mest kendte hedder El Corte Inglés, her kan man få alt lige fra madvarer , modetøj , elektronik , bøger , musik , sport , og bolig ting . Der findes det hele.  El Corte Inglés ligger på Placa Catalunya. og der findes hele 3 i Barcelona.
I spanien , har de siesta , fra kl 14- 16 hvor mange butikker holder lukket. Dog holder  de fleste storcentre åben mellem 10 og 22 hver dag.
Hvis man er i Barcelona I mere en 4 dage , vil jeg anbefale man tager en tur til Valencia , til byen Peniscola , her finder man det smukkeste slot . med en ubeskrivelig udsigt, udover en af de smukkeste strande. Denne tur er en heldags tur , det tager ca 8 timer i alt, så jeg vil forslå man tager afsted tideligt. Det er en kæmpe oplevelse. Hvis man lejer bil tager det ca 3 timer at køre .Vi tog toget , hvilket var super nemt , også har man også tid til at slappe af undervejs .Husk godt med vand og snacks .
I kan læse om Castello Peniscola Her
På handelsgaden La Ramblaen , finder man det det store madmarket La Boqueria , som helt sikkert også er et besøg værd , der er ofte rigtig mange mennesker , så man skal passe rigtig godt på sine penge , da der er mange lommetyve. Både mig og Natalie var helt vilde med det. vi brugte lang tid ved de lækre juice og nødde butikker. Hvis man er til Mango , er denne juice en sikker vinder.
Jeg elsker virkelig Barcelona , og er slet ikke færdig med at besøge spanien , så i vil høre meget mere i fremtiden på bloggen.
*****
English version!
So I finally came up with the second part of  Barcelona. I have selected some of my favorite pictures out. We were so lucky to be in Barcelona at the same time, with their street festival. It’s really a fun experience, the Spanish people dress up in all sorts of costumes and dance around in the street, there is loud music and a lot of happy people. You become in such a great mood.
There are many delicious shopping centers in Barcelona. One of the best known is El Corte Ingles, where you can get everything from food, fashion, electronics, books, music, sports, and living things. They have it all. El Corte Ingles is on Placa Catalunya. And you can find three in the whole Barcelona.
In Spain, the siesta, from at 14- 16 where many shops are closed. But the malls are nomaly open between 10 and 22 every day.
If you are in Barcelona for more than four days, I would recommend taking a trip to Valencia, to the town of Peniscola, were you can see one of the most beautiful castle , with a stunning view.
besides one of the most beautiful beaches. This tour is a full day trip, it takes about 8 hours in total, I suggest that you leave early morning, to get the most out of it. It’s a great experience. If you go by car it takes around 3 hours , to drive one way.
We took the train, which was super easy, and then you get time to relax along the way. remember a lot of water and snacks .You can read about Castello Peniscola Her.
 
On the shopping street La Rambla, you will find the large food market La Boqueria, which certainly also worth a visit, there are often many people, so you have to take good care of your money, as there are many pickpockets. Both me and Natalie, absolutely loved it. we spent a long time at the delicious juice and nut stores. If you like Mango, this juice is a sure winner.
I really love Barcelona, and i´m definitely not finish visiting Spain, so i´ll be writing mutch more about spain in the future .

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The best of Barcelona.