So many things to enjoy in Spain.

Gorgeous Santorini.

Overskriften siger det hele, Smukke Santorini. denne Ø ligger i Grækenland, og er en ægte skønhed. Hvis man trænger til at slappe af , nyde stranden , spise lækker mad , og nyde de mest fabelagtige udsigte , så er Santorini Ø´en du skal besøge.
Jeg kendte slet ikke til santorini , før jeg tilfældigt, så en reklame i avisen. Jeg blev selvfølgelig nød til at tjekke det endnu mere ud, da jeg først fik set en masse billeder , viste jeg med det samme at jeg måtte til Santorini .
Vi boede på det dejligeste lille hotel, som hed Maria Preka . I kan se deres hjemmeside Her
Dette hotel er virkelig chamerende , og servicen er helt i top . Vi havde virkelig en fantastisk oplevelse , og jeg kan klart anbefale dette hotel, med en fremragende biliggenhed til alt.
Santorini er også kendt for deres chamerende huse, som er hvide og blå, der hænger fine røde blomster rundt om husene, hvilket gør dem ekstra elegante.
Tager man et smut forbi byen Fira , kan man se en helt igennem fantastisk udsigt , som kan ses på det første billede. Denne by er fyldt med turister, små shopping butikker , og lækre spise steder. Hvor man sidder lige ud til den fantastiske udsigt. Jeg vil foreslå man tager en cocktail På V Lounge Cafe, det er så smuk en oplevelse. Trip advisor anbefaler faktisk også denne Lounge , Læs hvad andre folk siger lige Her.
 
Vi boede i byen Kamari, denne By er super hyggelig , der er mange turister, Jeg var helt vild med vores lækre strand , som der blev brugt meget tid ved. Man skulle tro tiden gik langsomt , når man befinder sig på en lille Ø. Men tiden flyver faktisk afsted , og der er hele tiden noget at lave og besøge.
Snup en bus tur til oia , og se den smukkeste solnedgang , hver aften strømmer turister fra hele verden til oia, for at se den berømte solnedgang , og det er en oplevelse for livet. De fleste steder, er der turist informationer , hvor man kan købe billetter til bus turen . vi betalte 15 euro pr person . man kan også vælge at tage turen på egen hånd , det koster 3 euro . men der er nomalt prop fyldt i de almindelige busser , så det er ikke sikkert man kommer med hjem med det samme.
Jeg vil mene Grækenland har en gave i Santorini , jeg tør godt sige , de har den smukkeste udsigt jeg nogensinde har set. Jeg glæder mig til at dele mange flere billeder, og tips ud om Santorini i mit næste indlæg .
*****
English version!
The title says it all, Beautiful Santorini. this Island is located in Greece, and is a real beauty. If you need to relax, enjoy the beach, eat delicious food and enjoy the most fabulous view , then Santorini is the island to visit.
I diden´t know about Santorini before i saw, an advertisement in the newspaper, Then i sure had to tjek it out . When i started to see pictures of Santorini , I just knew I had to go there.
We stayed at the nicest small hotel named Maria Preka. You guys can tjek out there website Her.
This hotel is really charming, and the service is great.We really had a great experience and I can definitely recommend this hotel, with an excellent location to everything.
Santorini is also known for their charming houses, which are white and blue hanging fine red flowers around the houses, making them extra fine.
Taking a quick visit to the town of Fira, you can see a truly spectacular view that can be seen on the first picture. This city is filled with tourists, small shopping stores and delicious dining places where one sits right next to the stunning views. I would suggest you take a cocktail on V Lounge Cafe, it’s such a beautiful experience. Trip advisor recommend actually this Lounge, read what other people says Her.
 
We lived in the town of Kamari, this city is super nice, there are many tourists, I was so in love ,with our delicious beach. Were we spend a lot of time.You would think time passed slowly when you are on a small island. but the amazing thing, is that, time flies away because there is something to do all the time. There are so many places to visit,
Grab a bus ride to Oia, and see the most beautiful sunset every evening flowing tourists from around the world to oia to see the famous sunset and it is an experience of a lifetime. In most places, there is tourist information where you can buy tickets for the bus trip. we paid 15 euros per person. you can also choose to take the trip on your own, it costs 3 euros. but there are nomaly packed in ordinary buses, so it is not safe to come home immediately.
I would say Greece has a gift in Santorini, I dare say they have the most beautiful view I have ever seen. I look forward to sharing, many more pictures, and tips about Santorini in my next post.
Photo´s by me.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So many things to enjoy in Spain.