Gorgeous Santorini.

Natural glowing beauty of Santorini.

Så er der flere billeder og tips fra Santorini. Hvis man har læst lidt om Santorini ved man måske , også at det er et paradise, for ny gifte par. Det er nemlig stedet hvor man for de flotteste bryllups billeder, Mange par tager til Santorini for at nyde deres skønne natur ,og lade deres kærlighed blomstre .Det er simpelthen så smukt at se to der har fundet lykken sammen. Santorini er det perfekte sted, for den perfekt bryllupsrejse.
Jeg vil mene det er en rigtig god ide at tage afsted med et rejse bureau, der har en guide med. Eller at have booket ture hjemmefra , da det gør alting en del nemmere.
Et af vores absolut højde punkter var en tur til vulkanøen Nea Kameni. Det var virkelig en fed oplevelse ,vi kørte med bus fra Kamari , til fira , hvor vi sejlede ud til Nea Kameni, Øen er fyldt med huller, store sten , og sandet er helt rødt. undervejs på gå turen kan man mærke varmen helt ind til kroppen. Stopper man op og holder hånden, over et af de store huller, kan man mærke varmen og røgen komme op ,det er en vildt fed følelse. På toppen af bjerget , kan man se en udsigt , der ikke kan beskrives med ord. Jeg var helt blæst væk. det er virkelig en udsigt man skal se med egne øjne. Der er mange forskellige priser på turene, vi var på en hel dags tur så vi havde også mad inklusiv. vi gav 30 euro pr person . I kan blandt andet finde priser Her. Det er hele oplevelsen værd.
En anden stor oplevelse er at se solnedgangen fra vandet,man sejler i centrum af Calderaen. Båden ligger ind, ved Thirasia ,hvor man kan nyde en virkelig lækker buffet. Jeg synes det er en uforglemmelig oplevelse .
Santorini har noget for en hver smag , kombiner badeferie, natur skønhed, fysisk bjergklatring, og få en oplevelse for livet. Min drøm om at besøge Santorini , var helt sikkert en af de bedste i mit liv. måske det også kan blive din? Jeg vil ihvertifal mene , Santorini er et besøg værd .
*****
English version!
So finaly there is more photos and tips from Santorini. If you have read a little about Santorini ,Then you meight know this is ,paradise for new married couples. It is the place where the most beautiful wedding pictures are getting taken, Many couples go to Santorini to enjoy their wonderful views, and let their love flourish. It is simply so beautiful to see two people who have found happiness together. Santorini is the perfect place for a perfect honeymoon.
I would say it’s a good idea to take off with a travel agency that has guide with, or having booked trips home because it makes everything much easier.
One of our absolute highlights was a trip to the volcanic island of Nea Kameni, it was really a great experience, we drove by bus from Kamari to fira where we sail to Nea Kameni, the island is filled with holes, large rocks and, the sand is red.while walking you can feel the heat. you  can stop and hold your hands over one of the big holes, then you will be abel to feel the heat and the smoke coming up, it’s such a cool feeling. on top of the mountain, you can see a view, that can not be described in words, I was completely blown away, it is a view you have to see with your own eyes. There are many different prices for the trips, we were on a full day tour so we also had food included. we gave 30 euros per person. You can find prices reight HerIt’s the whole experience worthwhile.
Another great experience is to watch the sunset from the water, sailing in the center of the caldera. The boat stops, at Thirasia, where you can enjoy a truly delicious buffet. I think it’s an unforgettable experience.
Santorini has something for everyone, combine beach holidays, natural beauty, natural rock climbing, and get an experience of a lifetime. My dream was to visit Santorini,  And it was one of the best in my life, maybe it can be yours too? I would definitely recommend it.

Photo´s is by me .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorgeous Santorini.