Sweeden Vs Ystad Saltsjöbad.

My guide to Budapest .

Budapest, ja hvad er meningen med at kalde en hovedstaden budapest . Navnet er sammensat af to byer , buda og pest, der ligger på hver sin side af floden Donau.
Budapest er kendt for deres fantastiske spa bade. Et af de mest kendte hedder Gellert Thermal Bath, Selve hotellet er rigtig stort , med både udendørs og indendørs spa. Dette hotel er indrettet i gammeldags stil, med noget af det smukkeste art og væg maleri. Værelserne er lækre , og servicen var super god. Jeg vil helt klart anbefale dette hotel , da man virkelig for noget for alle pengene, charmen er virkelig i top og der er kun 10 minutters gå til centrum. Der er stort udvalg på morgenmaden, og cafeen Espresso servere lækre kager og dejlig kaffe . I kan læse meget mere på deres hjemmeside lige Her.
 
Budapest er en rigtig chamerende by , fuld af liv og hjælpsomme folk. Gå en tur over broen der skiller mellem buda og pest. og du ender på 10 minutter på den anden side. det er især smukt om aften.
Tag en tur forbi buda Castle og udforsk den mest imponerende bygning i budapest.
Jeg vil forslå man tager en hop on , hop off bus , da det er den nemmeste måde at komme rundt på , man oplever virkelig meget , og det er super nemt at finde ud af. I kan tjekker priser på ture ud lige Her.
Vi var i budapest i 4 dage , og man kan virkelig nå meget hvis man planlægger sin tid . Jeg vil rigtig gerne give jer mine 5 must see i budapest .
1.Kædebroen 2.Buda Castle 3.Great market hall 4.night club Otkert. 5. Hungarian Parliament Building. Men som sagt hvis i vælger en hop on og hop off bus vil i på 48 timer, allerede have oplevet , det meste af budapest.
Jeg syntes budapest , har en stemning som man ikke mærker i andre byer , en charme der gør man elsker byen , man lever på den ene side i en gammeldags verden flere hundrede år tilbage i tiden og på den anden side finder man alt lige fra gucci butikker til lækre kendte cafeer , Det er helt sikkert et sted jeg vil vende tilbage til, evt med mine bedsteveninder , eller på et tidspunkt med en kærste, da jeg syntes deres vidunderlige spa hoteller og dejlige stemning i byen , lige passer til en tur med veninderne eller med en kærste .
English Version!
Budapest, so what’s the point of calling a capital Budapest. The name is composed of two cities, Buda and Pest, located on either side of the river Danube.
Budapest is known for their amazing spas. One of the best known is called Gellert Thermal Bath, The hotel itself is huge, with both outdoor and indoor spa. This hotel is decorated in old-fashioned style, with some of the most beautiful art and wall painting. The rooms are delicious, and the service were super good. I would definitely recommend this hotel ,you really get something for all the money. The charm is really top notch and there is only a 10 minute walk to the center. There is great variety in the breakfast, and the coffee shop Espresso serve delicious cakes and lovely coffee. You can read more on their website right Her
Budapest is a really charming town, full of life and helpful people. Take a walk across the bridge that stands between Buda and pest. and you end up in 10 minutes on the other side. It is especially beautiful at night.
Take a walk past the Buda Castle and explore the most impressive building in Budapest.
I would suggest you take a hop on, hop off bus as it is the easiest way to get around, you really will be seeing a lot, and it is super easy to find out. You can check the prices on tours out right Her.
 
We were in Budapest for 4 days, and you can really achieve much, if you plan the time. I would really like to give you my 5 must see in Budapest.
1. Chain Bridge.
 2.Buda Castle 3.Great market hall 4.night club Otkert. 5. Hungarian Parliament Building. But as I said, if You will be choosing a hop on and hop off bus, you will already have experienced, most of budapest, in 48 houers.
I think budapest, has an atmosphere that you do not notice in other cities, a charm that makes you love the city. In one side you live in a, old-world. Hundreds of years back in time. And on the other side, you find everything from Gucci shops for delicious famous cafes, It is definitely a place I will return to, possibly with my bestfriends, or maby one time with a boyfriend. I think their wonderful spa , and great city is perfect for a time with your bestfriends or with your boyfriend.
Photo´s by me.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweeden Vs Ystad Saltsjöbad.