Where am I travelling to next.

FINALY ! check out where i´m travelling to.

Jahhu så kan jeg endelig , fortælle hvor mit næste eventyr går hen. Jeg har de sidste par dage,haft gang i en masse planlægning , af denne rejse , og jeg har glædet mig så meget til endelig at kunne fortælle , hvor min næste rejse går hen. Jeg har indgået et lille samarbejde med et rejsebureau, som i vil høre meget mere om senere. Som nævnt i sidste indlæg ,elsker jeg at opleve nye kulture , jeg er typen der altid elsker at leve mig ind i det land jeg befinder mig i , og jeg falder hurtig til , hvor end jeg befinder mig .
Jeg føler mig så heldig at kunne rejse verden rundt, følelsen af , at opleve og lære nye ting hver gang man rejser , er fantastisk , og hvor end i verden jeg befinder mig , møder jeg altid nye venner. Jeg er så taknemmelig, for alle de venner jeg har rundt i verden, og har allerede aftalt at vende tilbage og besøge dem.
Når nu vil jeg ikke holde spændingen tilbage mere, den 8 Maj, rejser min bedsteveninde og jeg til JAPAN OG FILIPINERNE !!! det er så vildt og jeg er så spændt , jeg har helt sommerfugle i maven , og jeg kan ikke vente med at dele denne oplevelse med min aller bedsteveninde. Har nogle af jer været i Japan eller på Filipinerne ? I er mere end velkommende til at skrive hvad vi bare ikke må gå glip af 🙂
English Version!
Juhu so I can finally tell you guys ,where my next adventure will be. The last few days, have been so busy with planing, ower nxt journey. And I have been looking forward to tell you, where my next trip goes. I have made a little work with a travel agent, who you will hear mutch more about later. As mentioned in the last post, I love to experience new cultures, I’m the type who can live in any country I’m in. And I always connect with a country very fast.
I feel so lucky to be able to travel the world, the feeling to experience and learn new things every time you travel, is great. I always meet new friends. I am so grateful for all the friends I have around the world and I have already agreed to return and visit them.
Now I will not keep the excitement back any more. So the 8 of May. me and my bestfriend  , will be travelling to. JAPAN AND PHILIPPINES!!! it is so wild and I’m so excited, I have completely butterflies in my stomach, and I can not wait to share this experience with my very best friend. Have any of you been in Japan or the Philippines? You are more than welcoming to share your experience with us .
Photographer: Nataliechristina.
 
Photographer: Nadialinevonbach.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where am I travelling to next.