FINALY ! check out where i´m travelling to.

Living in the heart of Lisbon.

En smut tur til Lissabon, giver dig et indblik i en by, hvor det gamle, blandes med nyt. og giver dig en eksotisk atmosfære. Lissabon er fyldt med historie , og man for virkelig en oplevelse af , man lever i en by med små fine gader , og fave strålende huse. Det siges at Lissabon er en af Europas smukkeste hovedstæder.
Belémtårnet er en af Lissabon´s meget populære seværdigheder. Tårnet er bygget i en manuelineske stilart. Og er et af de mest berømte eksempler inden for denne stilart, som man brugte i starten af det 16 . århundrede. Dette tårn er virkelig en oplevelse værd , og der er en utrolig flot udsigt . tjek deres hjemmeside lige Her.
I lissabon finder man også et museum som er fyldt med designer og fashion mærker fra hele verden , og det er bestemt et besøg værd hvis man elsker fashion.
Besøg gaden Arco Triunfal da Rua Augusta . Her ses den smukke triumfbue, gå langs gaden hvor , der er , massere af shopping butikker og cafer. Denne gade føre dig også ned mod havnen , hvor mange sidder og nyder udsigten over det smukke hav.
Et af de andre store højde punkter finder man ved denne gade Praca do imperio , lissabon 1400-206. dette er lidt uden for centrum , men kan nåes hurtig med bus . Det smukke Jeronimos- klostre  er et fantastisk monument af portugisisk historie . og tar dig mere end 500 år tilbage i tiden. Bemærk de slanke og meget smukke søjler i kirkerummet. Undgå en lang kø ved at komme tideligt.
I portugal er valutaen Euro , det er generalt , rimligt billigt , hvis man spiser de mere nomal steder. Jeg kan blandt andet  anbefale et besøgt på Ristorante Italiano Prima pasta . dette sted har både gode priser og virkelig lækker mad. deres pasta er et must try. I kan tjekke deres hjemmeside lige Her.
 
Sommeren i Lissabon strækker sig mellem Maj og September. Jeg vil mene man skal besøge lissabon om sommeren , da det netop er en storby, og det er lidt sjovere hvis det er vamt.
Min top 5 i lissabon , som jeg mener man ikke skal være foruden er .
1. Belémtårnet
2. Arco Triunfal da Rua Augusta
3. Jeronimos- klostre
4 praça do comércio.
5. Design & Fashion Museum.
Elsker du storby livet og den hyggelige stemning blandet med den nye og gamle stil , så er lissabon helt sikkert byen man skal besøge . Jeg blev ihvertifal rig på oplevelsen.

English version!
A trip to Lisbon, gives you a sign, into a city where the old is mixed with the new. And gives you an exotic atmosphere. Lisbon is full of history, and you  truley , live in a city with small fine streets and,  colored houses. It is said that Lisbon is one of Europe’s most beautiful capitals.
Belém Tower is one of Lisbon’s very popular sights. The tower is built in a manuelineske style. And is one of the most famous examples. It was used in the early 16th century. This tower is really worth a try, and there is a nice view. check out their website right Her.
 
In Lisbon, there is the museum which is filled with designer and fashion brands from around the world, and it is really worth a visit if you love fashion.
Visit the street Arco Triunfal da Rua Augusta. Here is the beautiful triumphal arch, walk along the street where that is, plenty of shopping boutiques and cafes. This street lead you down to the harbor where many sit and enjoy the view of the beautiful sea.
One of the other major highlights you will find in this street Praca do Imperio, Lisbon 1400-206. This is slightly outside the center but can be reached quickly by bus. The beautiful Jeronimos- monasteries is a great monument of Portuguese history. and takes you more than 500 years back in time. Note the slim and very beautiful pillars of the church. Avoid a long queue by getting there early.
In Portugal, the currency is Euro, it is generally fairly cheap, if you eat the more nomal places. I can recommend to visited Ristorante Italiano Prima pasta. this place has, good prices and really delicious food. their pasta is a must try. You can check out their website right Her.
 
The summer in Lisbon extends between May and September. I would say you have to visit Lisbon in the summer, when it is, a big city and it’s more fun if the weather is good.
My top 5 in Lisbon, which I think you should not be without is.
1. Belém Tower
2. Arco Triunfal da Rua Augusta
3. Jeronimus- monastery
4 praça do comércio.
5. Design & Fashion Museum.
Do you love the city life and the cozy atmosphere mixed with the old and new style, then lisbon is definitely the city to visit. I definitely got richer by visiting lisbon.
Photo´s by me.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALY ! check out where i´m travelling to.