Why do so many people love Dubai part 1.

Lots of happiness. Dubai part 2.

Deler lidt ekstra billeder, fra Dubai, Jeg blev jo slet ikke færdig med at fortælle jer , om vores fantastiske tur. Dubai er fuld af oplevelser, Og jeg er virkelig overrasket over hvor mange ting man kan se på en uge.
Det fede ved Dubai , er at det er en blandning af storby og pool livet , som jeg virkelig elsker. Ligeså meget som jeg er en kæmpe storby pige , er jeg også utrolig vild med bare at ligge ved en pool eller strand.
Vi havde den lækreste swimmingpool på hotellet , som vi fik brugt en del . Det skal lige siges vi var afsted i marts måned , og der var 26 grader , så det var virkelig bare perfekt tempratur. Dubai er kendt for at være meget varmt når vi har sommer herhjemme. så jeg vil anbefale man rejser omkring marts måned.
Et af de smukkeste steder vi besøgte var Alantis Palm, ved Jumeirah. Dette sted er helt fantastisk . Alantis palm er et af de mest luksuriøse, hoteller der findes. Hotellet ligger lige ved stranden. og hele den gennemgående stil er præget af havoverfladen. Der er et væld af aktiviter , blandt andet , spaområde , vandsport , et akvarium med over 60.000 fisk og hajer. og delfinlagunen (Dolphin Bay) Der er også et væld af Cafeer og Restauranter. Der er rig mulighed for gå ture ude ved palmerne og havet. Og når ja så må man selvfølgelig ikke gå glip af den helt igennem smukkeste solnedgang. Det er virkelig en af de smukkeste solnedgange jeg har set , langs palmer og ud til havet. I kan læse meget mere om Alantis Palm lige Her.
 
Et stykke fra Dubai Mall , findes Den smukke Miracle Garden. Man kan tage en Bus fra Dubai Mall , som hedder, Bus 105 , eller vælge at tage en Taxa. Det er virkelig en vild oplevelse , en have fyldt med de smukkeste blomster , der er dekoreret , blomster huse , biler , hjerter ,vandfald og meget mere, det er simpelthen, så smukt. Det skal virkelig ses med ege øjne. I kan læse en masse om Miracle Garden lige Her.
Vi valgte at mødes med vores onkel, tante og et par venner , og besøge Creek Park . Denne park ,er perfekt til en hyggelig piknik , med venner familie eller en kærste. Der er så smukt , og det er en rigtig hyggelig måde at nyde hinandens selvskab , i de dejlige grønne omgivelser.
Dubai , er et sted man aldrig vil glemme,Man føler man lever i det rene paradise. og inted kan tage smilet fra en. det er helt klart et sted der har gjort indtryk på mig.
 
 
English Version!
 
I will just share, some extra pictures from Dubai, I was definitely not finnsh, telling you guys, about our amazing trip. Dubai is full of experiences, and I’m really surprised how many things you can see in a week.
The cool thing about Dubai is that it is a mix of the city life and pool life, that I really love. as much as I’m a big city girl, I am also incredibly creazy about just laying in the sun next to the pool.
We had the most delicious swimming pool at the hotel, and we used it a lot. I must say we were , there in march ,and there was 26 degrees, so it was ,just a perfect tempratur. Dubai is known for being very hot when we have summer, at home. so I would recommend traveling around March.
One of the most beautiful places we visited was Atlantis Palm, Jumeirah. This place is absolutely fantastic. Alantis palm is one of the most luxurious hotels. The hotel is located right on the beach. and all the, style is characterized by sea. There are a lot of activities, including, spa, water sports,  aquarium with over 60,000 fish and sharks. And dolphin lagoon (Dolphin Bay) There is also a lot, of cafes and restaurants. There is a opportunity for walking out at the palm trees and the sea. And then you must of course not miss the truly beautiful sunset. It is truly one of the most beautiful sunsets I have seen along the palm and out to the sea. You can read much more about Alantis Palm just reight Her.
 
A little away from Dubai Mall, you will find,  the beautiful Miracle Garden. You can take a bus from Dubai Mall, which is called, Bus 105, or choose to take a taxi. It really is a wild experience, a garden filled with beautiful flowers, decorated, flower houses, cars, hearts, waterfalls and much more, it is simply so beautiful. It really needs to be seen with real eyes. You can read a lot about Miracle Garden reight Her.
 
We chose to meet with our uncle, aunt and a few friends, and visit the Creek Park. This park is perfect for a cozy piknik, with friends, family or a boyfriend. There are so beautiful, and it’s a really nice way to enjoy each others company, in the lovely green surroundings.
Dubai is a place you will never forget, You feel you live in the pure paradise. Nothing can take away your smile. It´s clearly a place that has made an impression on me.
Photographer: NatalieChristina.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why do so many people love Dubai part 1.