Lots of happiness. Dubai part 2.

Skydive Dream.

Godaften skønne mennesker. Jeg sad forleden og kiggede mine billeder igennem fra min rund rejse i Usa. Jeg glæder mig så meget til at dele min Usa oplevelse med jer alle sammen. Jeg håber virkelig i vil følge med, da turen vil strakke sig over en del indlæg. men en ting er sikkert det bliver sjovt .
Jeg deler her til aften billeder og en Video fra min største drøm , som gik i opfyldelse i Tennessee.
Jeg har altid været typen, der elsker at overgå mine grænser , jeg elsker når jeg gør noget , der giver mig de vildeste sommerfugle i maven.  For et par år siden snakkede jeg med en af mine rigtig gode venner i libanon, og tilfældigt kom vi ind på emnet om at skydive. Han havde prøvet det i Dubai , og han sagde det var det vildeste der nogenside var sket i hans liv . Han sagde det var hele oplevelsen værd. Efter jeg havde hørt ham fortælle, i over 1 time, var jeg jo bare helt huk på, at jeg skulle bare prøve at skydive.
Hver gang jeg besøgte et nyt land , prøvede jeg at undersøge om der var mulighed for at skydive , men heldet var bare ikke med mig.
Da min søde veninde jasmin, spurgte mig om jeg ville med til usa på den vildeste road trip, Og sagde at der var en mulighed , for at min drøm kunne gå i opfyldelse. Tøvede jeg ikke et sekund, Jeg var simpelthen så lykkelig og kunne ikke vente med at komme afsted. undervejrs på turen tjekkede, vi hvor der var mulighed for at skydive. Det endte med vi besluttede os for at stoppe i Tennessee , og tage en overnatning der.  Dagen efter besøgte vi Chattanooga Skydive , som i også kan finde lige Her. Hvis man går med drømmen om at prøve at skydive , kan jeg varmt anbefale dette sted, sikkerheden er virkelig i top , og man bliver sat virkelig godt ind i processen.
Jeg startede med at blive vejet. også fik jeg ca 30 sider papir jeg skulle læse igennem, og svare på en masse spørgsmål. Det kan godt virke lidt uoverskueligt , men det er faktisk ikke så svært . De er også rigtig gode til at hjælpe hvis der er noget man ikke forstår.
Derefter skal man se en film, også skal man lære alle de forskellige øvelser. Jeg er jo i forvejen virkelig dårlig til at huske , så jeg havde jo glemt alle øvelser efter 5 minutter . haha typisk. Men det skal man slet ikke bekymre sig om , da alle trænerne er så professionelle, og hjælper dig med det hele oppe i luften.
Jeg fik den bedste træner , han var så sød , også var han helt sikkert også den flotteste , hvilket gjorde det lidt sjovere haha. efter vi var blevet spændt fast , skulle vi så småt allesammen op i flyet.
Det kildede,vildt i min mave , jeg tror stadig ikke helt jeg havde fattet at , det var nu min drøm gik i opfyldelse. Det var slet ikke gået op for mig at jeg var den første der skulle springe. Det hele gik virkelig så hurtigt , Jeg kan ikke beskrive hvor fed en oplevelse det var . Udsigten var ubeskrevlig. At kunne spræde sine arme ud og bare svæve i luften,  samtidig med man ser den smukkeste udsigt ever, er noget jeg ikke kan forklare med ord. Jeg vil aldrig nogensinde glemme denne her oplevelse. Man har en følelse, af man kan klare hele verden efter sådan en oplevelse. Hvis du går med denne drøm inde i dit hjerte , så tøv ikke med at fuldføre den. Det er en ubeskrevlig oplevelse. MIN DRØM GIK I OPFYLDELSE, OG DET KAN DIN OGSÅ GØRE , HVIS DU VIRKELIG HAR TROEN PÅ DEN!

English Version!
 
Good evening wonderful people. I sat the other day and looked through my pictures from my road trip in the Usa. I look forward, to share my Usa experience with all of you. I really hope you guys will follow along, because their will be a lot blog posting. One thing is sure , there will be many fun things.
I share tonight pictures and a video from my biggest dream, which came true in Tennessee.
I’ve always been the type who loves to surpass its limits, I love when I do something that gives me the wildest butterflies in the stomach. A few years ago I talked to one of my really good friends in Lebanon, and by chance we came into the subject of skydiving. He had tried it in Dubai, and he said it was the wildest, thing that ever happened in his life. He said it was the whole experience worthwhile. After I had heard him talk, for over one hour, I was so sure , I just had to skydive one day.
Every time I went , to a new country , i tried to find out if I could skydive, but the luck wasen´t with me.
When my sweet friend jasmine, asked me if I would, go to usa on a wild road trip, and said that there was a possibility that my dream could come true. I did not hesitate a second, I was just so happy and could not wait to get going. during ower trip we keept tjecking were we could do the skydiving. In the end we decided to stop in Tennessee, and spend the night there. The day after we visited Chattanooga Skydive. You guys can tjeck the website reight HerIf you go with the dream of trying to skydive, I can highly recommend this place. The safety is really good, and you get all the information.
I started to be considered. And then I got about 30 pages of paper, I had to read through and answer a lot of questions. It might seem a bit confusing, but it’s actually not that difficult. They are very good at helping, if there is anything you do not understand.
Then you watch a movie. And you have to learn all the different exercises. I´m really bad to rember things, so I already forgot, all exercises after 5 minutes. haha typical. But you must not worry about it ,because all the coaches are so professional, and helps you with everything when you are up in the air.
 I got the best coach, he was so sweet, and he was certainly also the most beautiful, which made it a little more fun haha. after we had been strapped. Then we went up in the plane.
It tickled the, in my stomach, I still diden´t get that ,it was now my dream was about to come true.I was the first to jump. It all went ,so fast, I can not describe how amazing this experience was. The view was incredible. Being able to spred your arms, out and just floating in the air. While you look at the ,most beautiful views ever, it´s something I can not explain in words. I will never ever forget this experience. After jumping , you have a feeling, that you, can handle the whole world after such an experience. If you go with this dream inside your heart, do not hesitate to do it.. It´s an incredible experience. MY DREAM CAME TRUE! AND YOUR DREAM CAN TO. IF YOU REALLY HAVE FAITH IN IT.
Photo´s and video by Chattanooga skydive.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lots of happiness. Dubai part 2.