Hallo Paradise Bahamas.

I´m in Miami.

Halløjsa alle mine søde læsere . Jeg syntes lige jeg ville give jer et par fif til hvad i bare skal opleve , i Miami.
Alt i Miami er bare rent luksus . folk er super søde , og det er nemt at finde rundt.
Vi havde lejet en bil, for 3 dage. Det var første gang jeg skulle køre bil i udlandet , så jeg var godt nok lidt nervøs, men når først man lige kom igang , er det jo slet ikke så svært at køre i Miami, Alle lokale har bil i Miami , da den eneste kommunale transport er metrobusser , som du ofte skal vente på i længere tid.
Vi ankom om aften, satte hurtigt vores ting på Hotellet , og var parat til at mødes med en af vores rigtig gode venner, som ejer en af de lækreste klubber lige ved Miami beach, den hedder Clevelander og i kan tjekke deres hjemmeside ud lige Her. I må meget gerne kontakte mig hvis, i finder på at besøge stedet , jeg kan give gode rabbatter, hvis i ønsker det.
En af de ting, jeg virkelig også vil anbefale, er at man tager forbi og ser ,seaquariumet , Her er der mulighed for at svømme med delifiner , holde skildpadder og tage billeder med en sæl . Det er en kæmpe oplevelse både for børn og voksne. og det er hele turen værd. læs mere om det inde på hjemmeside lige Her
 
Miami er jo bare kendt , for varme og lækre strande , gå en tur ned af Ocean Drive, som er Miami´s svar på Santa Monica Beach i LA. Her er du omgivet af eksklusive klubber og restauranter, og det er ikke umuligt at løbe ind i en verdens stjerne på din vej.
Ca 1 time fra Miami finder man  Galleria Mall , som har alt hvad hjertet begære af butikker, Hvis man er lisom mig , der elsker shopping , så kan man hurtig bruge mange timer der.
Ca 45 min fra Miami ligger et af de mest berømte Sumpområder. hvor Aligatorernes domæne holder til . man kan komme med en airboad ud til deres terræn. og der er også mulighed for at holde en Aligator , hvis man tør.
Miami er virkelig stor oplevelse , selv hvis man besøger de små spisesteder lidt uden for centrum. folk er så venlige og snakker helt anderledes en vi er vandt til hjemme i danmark ,jeg syntes deres service , er fantastik.
Det fede ved Miami er, hvad enten du rejser , med familie , venner eller en kærste , tror jeg virkelig , man for en for vild tur. Miami det er bestemt ikke et farvel det er 100% et come back ;).
English Version!
 
Hallo beauties , I just thought I would give you guys some reccommendation, about what you have to see in Miami.
All of Miami is just pure luxury. people are super cute, and it’s easy to navigate.
We had rented a car for 3 days. It was the first time I had to drive abroad, so I was, a little nervous, but once you just got started, it wasen´t thaat diffucult. All locals have car´s in Miami as the only public transport is metro buses, that you often have to wait for in a long time.
We arrived in the evening, And when we got, to the hotel, we just changed and then we were ready,  to meet with one of our really good friends, who own´s one of the hottest clubs right on Miami beach, It’s called Clevelander and, you guys can check their website out right HerYou are welcome to contact me if, you will ,visit the place, I can giveyou a good discount. If you wish ,
One of the things I really would also recommend, is to see the ,seaquariumet, Here it is possible to swim with dolphins, holding turtles and take pictures with a seal. It’s a great experience for both children and adults. and it is ,worth the trip. read more about it in the website right Her.
 
Miami is just known for hot and cool , beaches, Take a walk down, Ocean Drive, which is Miami’s answers to Santa Monica Beach in LA. Here you are surrounded by exclusive clubs and restaurants, and it is not impossible to run into a world star on your way.
About 1 hour from Miami, you will find, Galleria Mall, which has everything  the heart needs . You can find all kind of shops. If you are like me. someone who love shopping,Then you can quickly spend many hours there.
About, 45 min from Miami is one of the most famous swamp areas. where Aligatorernes lives. It ´s possible to get to the, terrain with airboad. And there is also the possibility to hold a Aligator, if you dare.
 
Miami is a really great experience. Even if you visit the small eateries, just outside of downtown. people are so friendly and they, are quite different than we’re used to, home in Denmark, I think their service is fantastic.
The cool thing about Miami is, wether you are traveling with family, friends or a boyfriend, I think you will get such a awsome trip .Miami is definitely, not a goodbye it is 100% a comeback;).
Photos by me.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo Paradise Bahamas.