travel

Why do so many people love Dubai part 1.

Så blev jeg klar med første del, af mit indlæg om Dubai. Hvorfor er det vi elsker Dubai så meget. At være omgivet af Luksus fra top til tå, besøge verdens største shopping center. se det smukkeste springvand show, spise det lækreste mad og nyde varmen nede ved havnen, eller swimmingpoolen.
Det er bare nogle af de ting man kan i Dubai , Man føler virkelig man lever i sus og dus , og hvor end man går, ser man noget der er endnu mere moderne end man allerede har set. Dubai er et stort Luksus paradise.
Vi boede simpelthen på det smukkeste hotel, servicen var fantastisk, Da vi ankom fik vi de fineste drinks og det lækreste chokolade. under hele vores ophold, fik vi langt mere end hvad vi havde betalt for. Personalet var så hjælpsomme, og vi fik virkelig en behanling over alt forventning. Jeg kan varmt anbefale jer at booke , Hotel Movenpick, også ligger det heller ikke langt fra Metroen. I kan tjekke deres hjemmeside Her.
 
Vi var i Dubai i 8 dage , hvilket jeg synes ,var helt perfekt. Jeg følte virkelig vi fik noget ud af hver en dag , dernede.
Vi startede med at besøge Dubai Mall . hvis man har været i dubai ved man sikkert også at det er højdepunket ved dubai, Netop fordi at samme sted lige udenfor centeret finder man The dubai Fountain, det er det smukkeste vandfald show jeg nogensinde har set. Vi brugte 2 dage på at se hele Dubai Mall, Centeret er kæmpe stort, og der er alt lige fra underholdning , til aquarium og en kæmpe ski park. Det er nok det vildeste center jeg nogensinde har været i.
Midt i det hele , uden for Dubai Mall er Verdens Højeste bygning Burj Khalifa . Denne bygning kostede 1,5 milliarder Dollers at bygge. Det er muligt at komme op på toppen og se udsigten oppefra . Hvilket er en oplevelse for livet. Billetter kan købes hjemmefra, og i Dubai Mall. I kan læse meget mere inde på deres hjemmeside lige Her.
 
En gå tur langs Dubai Marina, er så smukt, især hvis i besøger Dubai i sommer perioden. Tag en tur i en af de fine turbåde ud på vandet , og nyd noget lækker mad eller en god dessert , på en af de mange cafeer eller restauranter langs Marinaen.
Jeg kan virkelig godt forstå hvorfor så mange mennekser , elsker Dubai. Hvad er der ikke at elske? Det er en stor oplevelse at besøge Dubai. og jeg synes faktisk , slet ikke deres priser er så høje , som man måske ville forvente. Hvis man giver sig tid til at lede efter den helt rigtige rejse , kan man finde en del tilbud til Dubai , og komme afsted til en rimlig pris. Dubai har deres egen Valuta som hedder Dirham.
Som sagt kan jeg ikke få det hele med i et indlæg , da der er så mange ting at fortælle , og steder man bare skal besøge. så jeg håber i vil læse med i næste indlæg hvor jeg vil fortælle meget mere om smukke Dubai.
 
 
English Version!
 
 Now im ready with the first part of my presentation of  Dubai. Why is it we love Dubai so much. Being surrounded by luxury from head to toe, visit the world’s largest shopping center. see the beautiful fountain show, eat delicious food, and enjoy the warm weather by walking next to the habor.
These are just some of the things you can do in Dubai, You really feel you are living in the lap of luxury, and wherever you go, you see something that is even more modern than you’ve already seen. Dubai is a large luxury paradise.
We lived at the most beautiful hotel, the service was great, When we arrived we got the finest drinks, and the most delicious chocolate. through our stay, we got much more than what we had paid for. The staff was so helpful and we really got a treatment, against all expectations. I highly recommend you to book thisHotel (Movenpick), and it´s not far from the Metro. You can check out their website reight Her.
 
We were in Dubai for 8 days, which I think was absolutely perfect. I really felt we got something out of every day down there.
We started with a visit to Dubai Mall. if you have been in dubai, You meight know, that this is the highlight in dubai. Because the same spot just outside the center features, The Dubai Fountain, this is the most beautiful waterfalls show I have ever seen. We spent 2 days to see the whole Dubai Mall, the center is huge and there is everything from entertainment, to the aquarium and a huge ski park. It is probably the wildest center I’ve ever been in.
In the middel of it all, outside the Dubai Mall is the world’s highest building Burj Khalifa. This building cost 1.5 billion Dollers building. It is possible to get to the top and see the view from above. Which is an experience of a lifetime. Tickets can be purchased from home, and Dubai Mall. You can read much more inside on their website right Her.
 
A walk along the Dubai Marina, is so beautiful, especially if you visit Dubai during the summer period. Take a walk in one of the fine tour boats, out on the water and enjoy a nice meal or a good dessert at one of the many cafes or restaurants along the marina.
I really understand why so many people love Dubai. What’s not to love? It’s a great experience to visit Dubai. and I think that their prices are not that heigh ,infront of what many people meight  expect. If you takes the time to look for the perfect trip, you can find some offers to Dubai and get going at a very reasonable price. Dubai has its own currency called Dirham.
As I said, I can not get it all in one post, since there are so many things to tell and places you simply must visit. so I hope you will read along in the next post. Then I will tell you mutch more about the beautiful Dubai.
Photos by NatalieChristina.
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar