I´m in Miami.

My Motivation to Workout.

Godaften mine dejlige læsere . Så fik jeg endelig mit fitness indlæg op. Jeg har virkelig glædet mig, til at skrive, om hvad der er min motivation, til træning.
Jeg har faktisk altid været utrolig glad for sport, Jeg har både gået til gymnastik , fodbold , håndbold og været håndbold træner , for børn i alderen 4-7 år.
Efter jeg flyttede ind til byen , for at begynde min uddannelse , havde jeg slet ikke samme tid til sporten , og blev desværre nød til at droppe , mine sports aktiviteter, Hvilket tog rigtig hårdt på mig . og der gik en del år , før jeg rigtig kom igang med træningen igen.
Nu er jeg igang, og jeg har virkelig fundet ud af, hvad min motivation er. Tro mig jeg har skam også dage , hvor jeg bare ikke orker at tage i fitness centeret. Men jeg ved også godt med mig selv , kommer jeg ikke derop , bliver jeg både i dårligt humør , jeg har ingen energi , jeg er konstant træt og jeg føler slet ikke min hjerne fungere. Derfor priotere jeg min træning rigtig højt.Jeg plejer at planlægge min uge , så jeg mindst kommer i fitness centeret , 4 gange om ugen. Træning behøver ikke at vare 2 timer hver dag, Nogle gange vælger jeg også bare at tage en løbe eller gå tur uden for .
Jeg er typen , der ikke tænker over hvad jeg spiser , jeg elsker mad , og jeg vil rigtig gerne have lov at spise hvad jeg vil , selvfølgelig med måde, Det sjove er faktisk jeg ikke har gjort , det vilde, for at ændre min krop. Jeg sørger bare for ikke at spise efter kl 18 også spiser jeg en stor potion havregryn til morgenmad , som faktisk holder mig mæt helt til aftensmad.
Jeg er ret godt til at holde mig fra slik og kage , men jeg har dog en svaghed for chokolade. Så derfor valgte jeg at udskifte , min lyse chokolade , med en 70% mørk chokolade , som hurtig stillede min chokolade trang. Jeg vil klart anbefale man spiser mørk chokolade , da det virkelig både er godt for helbredet , og hurtig stiller din trang til søde sager.
Jeg ved godt , vi alle har forskellige , måder at motivere os på, men jeg tror virkelig det godt at, sætte sig et mål , og holde fast på det. hvor der er vilje er der vej , og det gælder med alting. Min motivation er at jeg vender min tankegang til at sige JEG KAN istedet for at sige jeg ikke kan.
En anden rigtig god ting , er at have noget lækkert sports tøj . Jeg er vild med at have sports tøj på , og elsker faktisk alt , lige fra mærker , til almindeligt sports tøj. Jeg forelskede mig i dette outfit som er fra H&M. jeg synes , H&M , har noget vildt fedt sports tøj , også sidder det virkelig godt på . tjek deres kollektion ud lige Her. (Damer) for (Mænd) tjek det ud lige Her.
 
Mine løbe sko er fra Adidas og kan fåes i sportmaster lige Her. De kan virkelig anbefales.
Min sports Bh er fra Reebok og kan fåes på zalando lige Her.
klap dig selv på skulderen, og gør træning til en priotet i hverdagen. Vi har alle 30 min til en gå eller løbetur. Tak for nu .
English Version!
 
Good evening my lovely readers. So I finally got my fitness posts up. I been looking forward to write about my motivation.
 
I’ve actually always been very happy about douing sports. I went to gymnastics, football, handball. And i was a coach in Handball for children between 4 -7 years old.
 
After moving into the city , I diden´t have the same time , to do my sports activities, which was really hard , and it took some time to get my motivation back.
 
Now I’m back agen, and I really found out what my motivation is. Believe me I also have, days when I really don´t fell like going to the gym. But I also know, I won´t fell good about myself, Ifi don´t get up there. I get in a bad mood, I have no energy, I’m constantly tired and I feel, that my brain is not working. So that´s why I know, That I have to get up there. I usually plan my week so I at least get to the gym 4 times a week. Training does not have to last 2 hours each day, Sometimes I choose also, just to take a run or a walk outside.
 
I am the type who does not think about what I eat, I love food, and I would really like to be allowed to eat what I want, of course, in a dissent way. The funny thing is I diden´t really do anything to change my body. I just made sure not to eat after 18 pm. I nomaly eat a large potion of oatmeal for breakfast, which actually keeps me satisfied completely for dinner.
 
 am pretty good to keep myself away from candy and cake. But I have a weakness for chocolate. So I decided to replace my light chocolate, with a 70% dark chocolate, which quickly stops my chocolate craving. I would definitely recommend eating dark chocolate. As it´s good for health and you don´t eat that mutch because it quickly stops your cravings.
 
I know we all have different ways to motivate us, but I really think it’s good to, set a goal and stick to it. where there’s a will there’s a way, and it comes with everything. My motivation is that I turn my thinking to say I CAN instead of saying I can not.
 
Another great thing is to have some awsome sports clothes. I love to have sports clothes on. And I actually love everything from brands to ordinary sports clothes. I fell in love with this outfit which is from H & M. I think H & M, has something really cool sports clothes, And it fell´s good to have on. You guys can check their collection out right Her. For ( Woman)  for Men check it out reight Her.
 
My shoes are from Adidas , and you guys can buy them reight Her. I can highly recommend them.
 
My sports bra is from zalando , and you  guys can find it reight Her.
 
Giv yourself a high five , and make your traning a priority in your daily routine. We all have 30 minuts, for a walk or a run. Thanks for Now .
 
Photographer: NadialineVonBach.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I´m in Miami.