Outfit of the day.

Did You ever wish to party with The BSB.

Hallo alle mine beauties.
Ja hvem ville ikke feste med Backstreet Boys. Vi kender dem, Jo helt tilbage fra vores egne forældres tid. Siden vi selv var små teenager, Pop drengene , der fik de fleste piger hjerter i hele verden til at smelte. Hvert år laver BSB et krystogt , hvor man har muligheden , for at feste med drengene, og få en masse billeder.
Jeg var så heldig at få denne oplevelse. Jeg har slet ikke tal på hvor mange gange , jeg har hørt deres hits gennem årene. Også lige pludselig , står man på et skib, sammen med dem. Det var en oplevelse for livet.
Hver år I maj, lejer BSB et helt skib , med fans fra hele verden. Det er forskelligt , fra år til år , hvor skibet sejer fra og til. Vi sejlede fra Miami til Bahamas. i 4 dage, Hver aften er der en tema aften, og alle klæder sig ud indenfor aftens tema. Det er virkelig sjovt, og man lære nye mennesker af kende på en helt anden måde. Drengene laver både underholdning, og koncerter hver aften. Og de tager sig god til til deres fans.
En aften, da vi sad kl 4 om natten på skibet og spiste pizza , Kom howie forbi , jeg var den heldige, der lige fik et kæmpe knus og et kys på kinden. Vi fik os en god snak, og grinte en hel aften.
Vi sejlede til Bahamas hvor vi var en hel dag. der var strand fest fra morgen til aften , og alle de gamle hits blev spillet.
Så piger, og drenge , hvis der er nogle af jer derude , der bare elsker BSB , så synes , jeg helt sikkert ikke i må gå glip af, denne oplevelse . Det er noget man aldrig vil glemme , især ikke hvis man er kæmpe BSB FAN. Læs om krystoget Her
 
 
 
English version!
 
Hallo all my beauties.
wouden´t you like to party with the BSB boys. We all know the guys, from back in time. Small teenage girls Yelling , and falling in love with there favorite guy. Every Year the BSB make a cruise, where you get the chance to party with all the boys, and get a lot of pictures.
 
I was so lucky , to get this experience. I don´t even know how many times I been listen to their music though the years. and then suddenly be on a ship , with them , was awsome. It was an experience for lifetime.
 
Every Year in May , The BSB, rent a ship , with fans from all the world. It´s different every year where they go. We sailed from Miami to The Bahamas. and every night there is concerts and entertainments. people dress up like it´s halloween. it´s so mutch fun. And the guys really takes time to talk with their fans.
 
One Night we where sitting in the resturant , eating pizza , at 4 in the night, when Howie came by. I was the lucky one to get a big hug , and a kiss on the cheek. And we talked and laughed the whole night. 
 
We sailed to Bahamas where we spend a whole day from morning to night, with the guys and the other fans. It was so cool and the guys played all the old hits.
 
So girls and Boys, if any of you ever dream about, partying with the BSB , It´s possible. If you are a huge fan , I will definetely recommed you to go , on this cruise , it´s a life time experience. check out their website for the cruise Her.
 
 
Photo´s by my friend. Jasmin.
 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day.