VEGAS baby.

Swimming with Dolphins

Hej sweeties. Har vi ikke alle lidt en drøm om at svømme med en delfin. Efter jeg så filmen befri Willy , blev jeg helt forelsket i den delfin. Jeg elsker virkelig det dyr. Jeg synes både det smukt og helt vildt kærligt.
Jeg fik min drøm opfyldt , da jeg var i Mamaris. En aften vi var ude af gå , var der en mand fra et turistselskab, der stoppede os , og spurgte , mig og min veninde , om vi ikke ville prøve at svømme med delfiner. Jeg må ærligt indrømme , jeg faktisk blev lidt nervøs da han bare spurgte , sådan helt tilfældigt.
Jeg går meget op i , at dyr , har det godt , og jeg synes de skal leve frit. Jeg er meget imod at de bliver spæret inde. Så jeg takkede faktisk først nej , selvom det jo endelig var en mine største drømme.
Det endte med vi faldt i snak med nogle andre på hotellet , der også havde været derover . og de sagde at alle delfinerne , havde det virkelig godt . de er blevet opdraget til at være sammen med mennesker fra helt små . og de er sunde og raske.  Så dagen efter tog jeg derud , og jeg blev så positivt, overrasket , dyrene havde det virkelig godt , og jeg fik lov til at give delfinerne mad.
Vi både dansede i vandet , svømmede rundt , og lavede klappe lege. Rivi som var min delfin , var så glad, det lyder måske underligt men man knytter bare et bånd så hurtigt.
Det er en kæmpe oplevelse, og en af mine største drømme. Jeg vil anbefale , man tjekker stedet før man tager ud at svømme med delfiner , da jeg er meget imod at støtte steder hvor delfinerne ikke har det godt. Tag evt en tur derud inden i bestemmer jer, de fleste steder er det muligt , at se stedet før man tager en beslutning, jeg synes desværre der er for mange der bare, går ind til oplevelsen , uden at tænke på hvordan stedet ser ud, hvilket er en kæmpe skam. Så sørg for i støtter noget hvor , i ved dyrene har det godt . kæmpe knus for nu.
English Version!
 
Hallo sweeties. Don´t  we all have a dream about swimming with dolphins. After i saw the film Free Willy. Then i got in love with dolphins. I really love this animal. I think it´s such a beautiful and carrying animal.
 
My dream became true , when I went to Mamaris. One night when me and my friend was walking , a man came over and asked if we wanted to swim with dolphins. I must idmit i got nervous ,because i just asked on the street.
 
I that kind of girl who really, care about the animals . so for me it´s very important , they are feeling good. So I actually  said No . even if it was one of my biggest dreams. We came back to the hotel , and talked to some of the other guest´s , and they had been there , they told us it was very good , and the dolphins where so happy , and they could see that the dolphins where feeling good.
So we went there the next day, and i got really surprised, how about how good it was . I could really see with my own eyes that they were feeling good. I got the chance to give the dolphins some food.
 
Then we went into the wather, I even danced, and swimed around with the dolphin. Rivi was my little dolphin , it was so happy. And the funny thing is , you get a bond with it the moment you play around.
 
It´s such a big experience, and one of my biggest dreams. I will recommed , you guys check out the place before you go swimming . I´m against supporting animals who are not feeling good. There are to many people who , don´t think about the place , they just want the experience, which I THINK IS SO SAD. I will recommed you guys to go over there before going swimming with dolphins , so you can see with your own eyes if it´s a good place. Think about the animals. it´s so important they are feeling good. Big hugs for Now .
 
Photos by the swimworld.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGAS baby.