Swimming with Dolphins

In Love With Japan.

Godaften dejlige læsere. Først vil jeg starte med at UNDSKYLDE, for den lange vente tid her på bloggen. Jeg har haft så travlt. og havde ikke mulighed for at blogge mens jeg var i Japan og på Filippinerne , da vi hele tiden var på farten , også var nettet bare ikke særlig godt.
Jeg er dog stærkt tilbage nu. Og jeg har en masse spændende indlæg i vente . så følg endelig med.
Jeg er blevet så forelsket i Toyko. og kunne seriøst skrive en hel bog, Om hvorfor man bare skal opleve Japan.
Vi boede i byen Shinjuku. Som faktisk er centrum. Byen er fyldt med lækre spise steder, natklubber , butikker , og storcentre.
Vi boede på Hotel Sunroute Plaza shinjuku, som lå 5 minutter fra stationen. Dette Hotel er virkelig godt placeret i centrum , og det er nemt at komme rundt. Tjek Hotellet ud lige Her.
Transport systemet i japan , kan godt være lidt svært at finde ud af i starten. Men det er faktisk ret nemt når først man lige er i gang.  En rigtig god ide er at have et kort med. På næsten alle stationer , er der et kontor , hvor man kan få hjælp til billetter og tog linjer. Vi valgte at købe en 1 dags billet, hver dag. da det bedst kunne betale sig for os. Men er man i Japan mere end 7 dage vil jeg foreslå man køber et Rail Pass, som skal bestilles hjemmefra. I kan blandt andet købe det lige Her.
Vi var lidt uheldig med vejret den første aften , da det regnede en del. men heldigvis. havde vi fuld sol dagen efter, og vi var så klar til at udforske byen.
Vi tog toget til Harajuku, Denne bydel er kendt for Toyko´s ungdomsmode. Her finder man alle de nye trends. Der er musik i gaderne. og en masse gang i butikkerne. Det japanske folk har en stil , der ikke kan hamle op med noget andet sted i verden. De forstår virkelig at klæde sig stilet, lige meget hvilken bydel man er i, finder man bare den ene fede stil efter den anden. Jeg var dybt imponeret, over deres stil. og alle deres fede butikker , som man bare ikke kan finde andre steder i verden.
Vælger man at besøge Japan , skal man være forberet på , at det japanske folk er meget dårlige til Englesk. Så man for brugt sine hænder en del til at forklare med. Men det er nu også ret sjovt , i sidste ende, lykkes det af forstå hinanden.
Det Japanske folk , er ekstrem hjælpsomme. de siger ligefrem undskyld hvis de ikke kan hjælpe . vi var ude for at en pige rent faktisk ville forlade sit arbejde for at vise os vej. Jeg var fuldstændig overvældet over deres høflighed. Jeg har aldrig oplevet så meget gæstfrihed , hjælpsomhed og høflighed i noget land. man føler sig virkelig velkommen hvor end man går i Japan. det er Verdens bedste føelse når man er i et nyt land.
Jeg ser frem til at fortælle jer meget mere om Japan. det næste stykke tid . så jeg håber i vil følge med . det bliver så spændende og jeg vil give jer en masse fif til hvad i bare ikke må gå glip af.
 
 
English Version!
 
Good Evening my wonderful readers. First I wanna apoligize for for the long wating time on the blog. I been so busy And i diden´t have the time to blog when I where in the Toyko and the Philippines. the internet was really bad , and we where always out from early morning to late night. But i´m back and I have so many things to share with you guys , so i hope you will be following along.
 
I´m in love with Toyko , and I could write a whole book about , why you should visit Japan.
 
We lived in the town Shinjuku, which is centrum to everything. there is a lot of nightclubs , all kind of eating places , and big malls.
 
We stayed at Hotel Sunroute Plaza Shinjuku. which was 5 minut´s away from the central station. This hotel is located in the middel of everything. You guys can check it out reight  Her.
 
The transport in Japan can be a little difficult , to find out in the beginning. But You get to lean it fast after a little while. Then it´s easy. It´s a good idea to have a map with you , so when you get to the station you can show the people , where You want to go , We bought a one day pas each day. But If you are staying more than 7 days , I will recommend, you buy a Rail Pass. which you have to do from home. You can buy one reight  Her.
 
We where a little unlucky with the weather the first day. It rained so mutch. but the next day , it was such a sunny day, and we where ready for the day to start.
 
We took the train to Harajuku , this town is famous for the young fashion girls and boys , who love the newest trend. There is a lot of music and shops in this street.
The japanese people  have a style , that that you can not see in any other country. each town we visited there where always style. and they dress amazing. I´m so impressed ,  of their style and shops.
 
If you choose to visit Japan , You should be prepared to use you´r hands a lot , they are really bad in English . But in a way it´s cute , because you always find a way to understand each other anyway.
 
The Japanese people are so helpfull. ,  They say sorry if they can´t help you , We where out buying some stuff in the supermarket , and then we asked a girl in the store, about direction. and she wanted to leave her job , and follow us all the way . thats so sweet , I have never meet such wonderful people ,  The people there makes you feel home.  And that just makes you smile.
 
I can´t wait to tell you guys so mutch more about Japan the nxt copel of days.  So I really hope you will follow along. It´s gonna be so exciting. I will  be sharing so many cool fif about why you just have to visit JAPAN.
 
Photo´s by me .
 
 
 
 
 
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swimming with Dolphins