travel

Swimming with Dolphins

Hej sweeties. Har vi ikke alle lidt en drøm om at svømme med en delfin. Efter jeg så filmen befri Willy , blev jeg helt forelsket i den delfin. Jeg elsker virkelig det dyr. Jeg synes både det smukt og helt vildt kærligt.
Jeg fik min drøm opfyldt , da jeg var i Mamaris. En aften vi var ude af gå , var der en mand fra et turistselskab, der stoppede os , og spurgte , mig og min veninde , om vi ikke ville prøve at svømme med delfiner. Jeg må ærligt indrømme , jeg faktisk blev lidt nervøs da han bare spurgte , sådan helt tilfældigt.
Jeg går meget op i , at dyr , har det godt , og jeg synes de skal leve frit. Jeg er meget imod at de bliver spæret inde. Så jeg takkede faktisk først nej , selvom det jo endelig var en mine største drømme.
Det endte med vi faldt i snak med nogle andre på hotellet , der også havde været derover . og de sagde at alle delfinerne , havde det virkelig godt . de er blevet opdraget til at være sammen med mennesker fra helt små . og de er sunde og raske.  Så dagen efter tog jeg derud , og jeg blev så positivt, overrasket , dyrene havde det virkelig godt , og jeg fik lov til at give delfinerne mad.
Vi både dansede i vandet , svømmede rundt , og lavede klappe lege. Rivi som var min delfin , var så glad, det lyder måske underligt men man knytter bare et bånd så hurtigt.
Det er en kæmpe oplevelse, og en af mine største drømme. Jeg vil anbefale , man tjekker stedet før man tager ud at svømme med delfiner , da jeg er meget imod at støtte steder hvor delfinerne ikke har det godt. Tag evt en tur derud inden i bestemmer jer, de fleste steder er det muligt , at se stedet før man tager en beslutning, jeg synes desværre der er for mange der bare, går ind til oplevelsen , uden at tænke på hvordan stedet ser ud, hvilket er en kæmpe skam. Så sørg for i støtter noget hvor , i ved dyrene har det godt . kæmpe knus for nu.
English Version!
 
Hallo sweeties. Don´t  we all have a dream about swimming with dolphins. After i saw the film Free Willy. Then i got in love with dolphins. I really love this animal. I think it´s such a beautiful and carrying animal.
 
My dream became true , when I went to Mamaris. One night when me and my friend was walking , a man came over and asked if we wanted to swim with dolphins. I must idmit i got nervous ,because i just asked on the street.
 
I that kind of girl who really, care about the animals . so for me it´s very important , they are feeling good. So I actually  said No . even if it was one of my biggest dreams. We came back to the hotel , and talked to some of the other guest´s , and they had been there , they told us it was very good , and the dolphins where so happy , and they could see that the dolphins where feeling good.
So we went there the next day, and i got really surprised, how about how good it was . I could really see with my own eyes that they were feeling good. I got the chance to give the dolphins some food.
 
Then we went into the wather, I even danced, and swimed around with the dolphin. Rivi was my little dolphin , it was so happy. And the funny thing is , you get a bond with it the moment you play around.
 
It´s such a big experience, and one of my biggest dreams. I will recommed , you guys check out the place before you go swimming . I´m against supporting animals who are not feeling good. There are to many people who , don´t think about the place , they just want the experience, which I THINK IS SO SAD. I will recommed you guys to go over there before going swimming with dolphins , so you can see with your own eyes if it´s a good place. Think about the animals. it´s so important they are feeling good. Big hugs for Now .
 
Photos by the swimworld.
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar