Wearing RAILS in Toyko.

Why Did Toyko touch me So mutch!

Endnu engang Godaften  Fra Skønne Toyko. Jer der har læst med i mine indlæg fra Toyko, har sikkert også lagt mærke til at, jeg flere gange har skrevet at jeg simpelthen ikke kan få nok af denne By, og i det hele taget af hele Japan.
 
Jeg er blevet så fascineret, Af Japan, Dette land har ramt mit hjerte , og jeg føler slet ikke jeg har oplevet nok. Toyko er en verden for sig selv. Der er så mange ting der inspirere, mig.
Toyko er blandt andet kendt for deres smukke Toyko Tower.  
Som er en stor oplevelse. Det er muligt at komme helt til tops, og se ud over hele byen. Tårnet ,er Rødt og hvidt om dagen. Om aften er det fyldt med lys. lisom effiel tårnet. det er et virkelig smukt syn oppefra , både om dagen og aften.
I Japan, skal man ikke gå rundt at sulte. Prøv endelig nye ting, Det Japanske køkken, er super lækkert og de er kendt for deres virkelig gode råvare og lækre krydderier. Nadialine og jeg var altid på udkig efter de traditionelle steder , da vi simpelthen er blevet så forelsket i deres mad. Hvis i nogensinde kommer til Shinjuku ,  så prøv en af de lokale restauranter, og bestil en oste/ advocado ret . hold nu op den var god. Selvfølgelig må man heller ikke gå glip af sushi. Som japan jo også er kendt for. Det seje ved det Japanske Sushi er, man kan bestille King size sushi. Hvilket vil sige, man for de vildeste stykker sushi, også smager det jo bare dobbelt så godt som andre steder, det er bare noget særligt i Japan.
Det er så svært for mig at knytte mig til et land, da jeg altid elsker at opleve nye lande . Men Toyko og hele Japan stilen , har rørt mig , som inted andet sted har. Det hele er så anderledes, og jeg føler mig virkelig hjemme i japan. Folk er bare så nede på jorden, alle smiler , alle er hjælpsomme og folk er så velopdragende, den japanske stil, er noget af det fedeste jeg nogensinde har set også er hele Toyko bare alt for fed. Jeg har allerede planer om at tage en rund rejse rundt i hele Japan til næste år.
Hvis nogle af jer derude, har gode råd, så er i mere end velkommen til at sende dem min vej.Jeg glæder mig ihvertifal helt vildt meget til at dele mange flere oplevelser fra Japan i fremtiden på bloggen.
English Version!
 
Once agen Good evening, from the amazing Toyko. If you guys have read my last poste´s from Toyko. I guess you seen, that I can´t get enough of Japan.
 
I ´m so fascinated, of Japan, This country, really touched my heart, and I really feel like im home. I don´t feel like I seen enough. Toyko is such a big City, and im so inspired, of everything about this City.
 
Toyko is famous for the beautiful Toyko Tower.
Which is a big experience. It´s possible to get all the way to the top , and see all the city from above. The tower is red and white in day time , and in the night they put light on it, just like the effiel tower. This view is really a beautiful sign, both day and night.
 
Never walk around hungry in japan.  Try new things. The japanese kitchen, is so delicious, and famous for good raw material, and spices. Nadialine and I, love to try new things , so we where always looking for the traditionalle places to eat. We falled in love with the japanese food. If you guys ever visit Shinjuku, You have to try the traditionalle restauranter. And if you get the chance then order a advocado / cheese dish. It´s so good. Of course you guys have to try sushi also , In japan it´s possible to get King size sushi , which is creazy , They are so big. But they just taste better than any other place.
 
It´s so diffucult for me to conect to one country, I love to try new places, and I almost never visit the same country twice. But Japan , just made me feel home. and I´m not finnish. I need to dicover so mutch more about Japan. This country really touched me. People are so sweet , friendly and helpful. I never seen a place like Toyko. This place is something special. and if you diden´t visit Toyko or japan yet, I would recommend you to go now. It´s a life time experience. And I´m already planing a round trip around the whole japan nxt year.
 
If any of you guys visit Japan, and have any advice. Let me know. I can´t wait to share mutch more about Japan In the furture on the blog.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing RAILS in Toyko.