Why Did Toyko touch me So mutch!

Full of colours In Ower Privat Beach.

Er jeg den eneste, der bare elsker farver om sommeren?. Da jeg viste vi skulle ned til hvide strande og blåt vand, måtte jeg bare have dette outfit med. Jeg elsker simpelthen Farverne, og synes det er perfekt til sommer.
Vi besøgte Friday Beach på filippinerne, som er en privat stand. Vi havde simpelthen en hel strand for os selv. Det var virkelig fedt , hvilket resulterede i vi jo kunne skyde de fedeste billeder.
Jeg er helt creazy med dette sæt. det er så dejligt behageligt at have på, også er det så dejligt farverigt.
Min mormor har syget dette outfit. Så det kan desværre ikke fåes nogle steder . Men jeg har fundet nogle link, til nogle andre fede sommer sæt. Som jeg også er helt vild med, og som jeg helt klart syndes er et MUST for sommeren. Tjek dem ud lige her.
 
 
 
 
English Version!
 
A´m I the only one, who just love colours in summertime?. When I knew we where going down, to white beache´s and blue water. Then I had to take this outfit with me. I love the colours, and I really think It´s perfec for summer.
 
We visit Friday Beach. On the Philippines. Which is a privat beach. We had a whole beach for ourself. Which was pretty cool. Then we had lots of place to shoot some nice pictures.
 
I`m so creazy with this outfit. It´s so comfortable to wear, and then it´s full of colours. My Grandmum, made this outfit. So it´s not possible to buy it, any places, But I found a Link, to some very cool summer outfits. Which I also like. And I think they are a MUST for the summer. Check them out.
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why Did Toyko touch me So mutch!