Full of colours In Ower Privat Beach.

One Place, Where all dreams Came True.

Et sted, hvor alle drømme blev til virkelighed. Nogle har måsket allerede gættet, hvilket sted jeg snakker om, bare ud fra billederne. Det er nemlig Filippinerne. 
En aften gik, Nadialine og jeg, helt ned til enden af Coco Beach. Vi fandt simpelthen , det smukkeste spot. Hvor vi kunne skyde nogle billeder, ved solnedgangen.
Jeg var hoppet i min fine jumpsuite fra Nelly.com, Jeg elsker denne sommer jumpsuite, den er helt perfekt, til de lækre eksotiske steder. også syndes jeg bare den er så rar at have på.
Jeg piftede lige looket op, med denne fine sommerkrans på håret fra  Glitter.dk
Efter vi havde skudt billeder, tog vi lige os selv i bare at stå og nyde , hvert et sekund af den smukkeste, solnedgang jeg længe har set. Jeg følte mig helt væk , i dette moment , jeg følte virkelig jeg levede i en drømme verden. Lige i dette moment, tænkte jeg bare alle mine drømme er gået i opfyldelse , hvor heldig, er jeg lige at stå her, med sådan en fantastisk solnedgang over mig.
Det er så uvirkeligt hvad et sted kan gøre, ved en person. Coco Beach opfyldte ihvertifal alle mine drømme. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt filippinerne. Jeg glæder mig til at vise jer meget mere.
English Version!
 
One Place , where all dreams became real. Some of you, Meight already know , which place i´m talking about, from the pictures. It´s the Phillippines.
 
One night, Me and Nadialine where out walking, and we got to the end of Coco Beach. Where we found the most beautiful spot, to shoot some nice pictures at the sunset.
I had my jumpsuite from Nelly.com On. I really love this summer jumpsuite, it´s so perfec for all those excotic, places. And I also think it´s so comfortable to wear.
 
I mixed the look with this summer weart on my hair from Glitter.dk.
 
After shooting the pictures. We took a moment to enjoy, this stunning sunset. I feelt like I was in a dream world. Like all my dreams came true. I feelt so lucky to be at this place in this moment.
 
It´s really creazy what a place can do to a person. Coco Beach. Made all my dreams come true. And it´s differently not the last time I visit the philippines. I can´t wait to show you mutch more really soon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Full of colours In Ower Privat Beach.