One Place, Where all dreams Came True.

Getaway to Berlin.

Så er der en lille update fra Berlin. Jeg valgte at tage en lille getaway med min veninde Marie og min søster for et par mdr siden. Hold nu op hvor er Berlin bare skøn. Vi havde taget Bilen , og trængte til en lille getaway.
 
Vi besøgte blandt andet det lækre shopping center Alexa. Hvor vi faktisk endte med at bruge en hel dag. (Ups) Jeg kunne seriøst have købt hele centeret, der var så mange lækre ting. Hvis man elsker shopping vil jeg klart anbefale man tager et smut forbi dette centre, hvor der er rigtig gode shopping muligheder, og lækre spise steder.
 
Trænger man til et lille afbræk, fra shoppingen og byen, er det klart værd at besøge Botanisk Have.
Jeg er virkelig typen der elsker naturen og grønne områder. Denne park er så smuk, og dejlig afslappende at vandre i.
 
Er man til det mere historiske, er Brandenburg Gate & Berlinmuren Helt sikkert også et besøg værd. Jeg vil faktisk mene det også er værd af se selvom man ikke er vild med historiske ting.
 
Vi brugte dog det meste af vores tid på shopping, 3 dage går virkelig hurtig, Og ligepludselig er tiden bare gået. Berlin er en alt for fed by som jeg virkelig gerne vil tilbage til. Jeg føler slet ikke jeg fik nok tid. Jeg har altid tænk at Berlin, lignede danmark. Men jeg må da virkelig indrømme jeg tog fejl. Jeg har slet ikke fået nok af Tyskland, og vil rigtig gerne opleve Meget mere. Så følg med, for jeg  vil helt sikkert snart vende tilbage til tyskland med mange flere updates jeg kan dele med jer. Tak for Nu.
English Version!
 
Her Is a little Update from Berlin. I choosed to take a little getaway with my sister and friend, a copel of month ago. And I simply falled in love with Berlin. It´s just so wonderful. We drived all the way. But it was all woth it .
 
We visited the famous shopping center Alexa. Where we used the whole day. (UPS) SERIOUSLY I could have bought the whole center. There where so many cool things. If you love shopping, this place is definitely woth a visit. There is a lot of opportunities for shopping.
 
If you need a break from, shopping and the city life, then Botanical Garden. is a very nice place , for a beautiful walk. The nature is so great , and all the green area, is just so wonderful to be surrounded in.
 
If you love historical places is Brandenburg Gate & Berlinmuren Definitely woth a visit. I would say it´s woth visiting even if you are not into hictorical things.
 
We Used most of ower time on shopping. 3 days goes so fast. And suddenly the time is gone. Berlin is such a cool city, which I really wanna go back to. I feel like I just diden´t get enough, of this awsome city. In the begining I thought Berlin was like Denmark , But I was so wrong. I really feel like discover mutch more of Germany. So follow along because There will be mutch more updates from Germany. hopefully very soon. Thanks for now.
 
 
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One Place, Where all dreams Came True.