Where there's a will there's a way.

Grand Canyon A view You will never forget.

Tænkte jeg lige ville dele en lille update, fra da jeg besøgte Grand Canyon. Ja overskriften siger faktisk alt. Dette syn er noget man ikke må gå glip af i livet. Grand Cayon, er det smukkeste jeg nogensinde har set. Jeg var fuldstændig overvældet, og helt uden ord. Jeg sad i en hel time bare og nød hvert et sekund af denne udsigt. for hold nu op det er virkelig et ubeskrevelig syn.
Under vores Roadtrip til usa, var det her faktisk mit størte højdepunkt. Jeg havde set en film om Grand cayon, et par måneder før vi skulle afsted. Og jeg var helt blæst væk. Så da vi endelig ankom, var jeg fuldstændig oppe at køre, Jeg skulle bare have hver en lille detalje med.
Billeder siger rigtig meget, men det er ALDRIG det samme som at se det med sine egen øjne.  Grand Canyon er en af Usa´s ældste National parker. Den ligger i det nordlige Arizona. inde i parken er der en kløft der er skabt af Colorado River. Der er rig mulighed for både helikopter ture, guide ture og rundvisning.
I kan blandt andet læse meget mere inde på denne hjemmeside Grand Canyon.
 
Jeg vil virkelig opfordre alle til at besøge Grand Canyon. Det er et syn man ikke vil være forunden I sit liv.
English Version!
 
I just thought I would share a little update, from my trip to Grand Cayon. Yes the headline pretty mutch says it all. This vision, is something that can´t be missed in life. Grand Cayon is the most beautiful I ever seen. I was blown away, and without any words. I was sitting for 1 houer, and just enjoying every little second of this stunning view.
 
Grand Cayon was my biggest Highlight, on ower roadtrip to the usa. I wached a film about the Grand Cayon. A copel of month´s before going there.  And i was so overwhelmed, So when we arrived, I just had to see every little detail.
 
Picture says a lot. But it will NEVER be the same as seeing it in real life with your own eyes. Grand Cayon is the oldest National Park. This park will be found in the north of Arizona. Indside the park there is a gap, made of the Colorado River. There is a lot of opportunities, to do helicopter tours,  guide tours , or just a tour around the Grand Cayon.
 
You guys can read mutch more on this homepage Grand Cayon.
 
I would recommend everyone to visit Grand Cayon once in their life. It´s a vision you won´t be without in your life.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where there's a will there's a way.