The world has a lot of Wonders. And her is one of them.

Lebanon, The pearl of middel east.

blog2blog1blog3blog9blog5blog11blog4blog8blog12blog10blog6blog7Libanon er virkelig en ægte perle. Jeg er så stolt over at kunne kalde dette land mit andet hjemland. Jeg besøger Libanon hvert år, og landet bliver bare smukkere og smukkere for hver år. herhjemme, høre vi tit negative nyheder i tvet og bladene. Men for gud skyld lad hver med at tro på alt hvad I høre. Husk man ved først hvad der er rigtigt når man har set det med egne øjne.  Libanon er kendt for den smukkeste natur, de mest fantastiske bjerge , kæmpe shopping centre, de er altid med på den nyeste mode, fuld af historie, de smukkeste strande,deres traditionelle arabiske køkken,Jeita grotto som er en af verdens 7  vidunder. og ikke mindst deres vilde natteliv. Det libanesiske folk er fuld af liv, og altid på farten. Det er en befolkning som er utrolig gæstfri, og hvor end du befinder dig i Libanon, vil man altid føle sig hjemme, fordi det vigtigste hernede er at du er en del af en familien.

Så hvad skal man opleve i libanon? Jeg tror dette indlæg ville blive  til en hel bog, hvis jeg skulle skrive hver og en ting. Dette land, har så mange ting, at man slet ikke kan nå alt på engang. Man skulle mene Danmark var større end Libanon. men det virker faktisk omvendt fordi Libanon er omgivet af bjerge. Jeg har været i Libanon hvert eneste år, og har stadig ikke oplevet det hele endnu.

Dog vil jeg anbefale nogle af de største steder, som jeg mener man bare må og skal opleve hvis man overvejer en tur til Libanon.

Skal opleves:

1: Beirut Downtown. 2: Jeita Grotto. 3:Raouche. 4:Byblos. 5:Harissa. 6:Baalbeck.

7: Zaytuna bay. 8: Tripoli. 9:Cedars. 10:Fayra.

Fest steder:

1: White Beirut 2:Iris 3:Jounieh 4:Batroun 5:Caprice 6: seven sisters 7:Skybar 8:The Garten 9:The one biel 10:music hall 11: Uruguay street 12: Al mandaloun.

Strande & Resorter:

1:C-Flow 2:Edde sands Resort 3:Cyan Beach resort 4:Le montagnou 5:O- glacee 6:Bonita bay 7:Jeita Country Club 8:Ocean Blue 9:publicity 10:Aquamarina2 11:Laguava Resort 12:Riviera.

Beste spisesteder:

1:Bartartine 2:Le Creperie 3:Urban Sushi the Village. 4:Al mandaloun cafe 5:Cappuccino Grand Cafe :6Crepaway 7:Margherita mare 8:Karem 3a dareb 9:Chopsticks 10:zaatar W zeit 11:coast 12:Cafe vert.

Er man ung , gammel, eller barn er Libanon fantastisk, der er noget for en hver smag. Og en ting er sikkert man Keder sig aldrig.

 

English version!

Lebanon is a real pearl. I am so proud to call this country my second home. I visit Lebanon every year, and the country just gets prettier and prettier each year. At home, we often hear negative news in the tv, and the newspapers. But don´t believe everything you hear. Remember you first know what is right when you have seen it with your own eyes. Lebanon is known for the beautiful scenery, the most amazing mountains, huge shopping centers, they always have the latest fashion, full of historie, beautiful beaches, their traditional Arab cuisine, Jeita grotto which is one of the world’s seven wonders. And finaly their Wild nightlife.The lebanese people are full of life, and always on the go. It is a population which is incredibly hospitable, and wherever you are in Lebanon, you will always feel at home, because the main thing down here is that you are part of a family.

So what should you experience in Lebanon? I think this post would be, an entire book, if I should  write each and every thing. This country has so many things to see , so you can´t see everything at the same time. The funny thing is Denmark is bigger than Lebanon, but It doesen´t  seem that way, because Lebanon is surrounded by mountains, so it seems mutch bigger.I have been in Lebanon every year, and still haven´t seen it all yet.

However, I will recommend some of the greatest places that I think you just have to experience, if you are considering a trip to Lebanon.

must see: 

1: Beirut Downtown. 2: Jeita Grotto. 3:Raouche. 4:Byblos. 5:Harissa. 6:Baalbeck.

7: Zaytuna bay. 8: Tripoli. 9:Cedars. 10:Fayra.

Party places:

1: White Beirut 2:Iris 3:Jounieh 4:Batroun 5:Caprice 6: seven sisters 7:Skybar 8:The Garten 9:The one biel 10:music hall 11: Uruguay street 12: Al mandaloun.

Best Beach / Resort:

1:C-Flow 2:Edde sands Resort 3:Cyan Beach resort 4:Le montagnou 5:O- glacee 6:Bonita bay 7:Jeita Country Club 8:Ocean Blue 9:publicity 10:Aquamarina2 11:Laguava Resort 12:Riviera.

Best place to eat:

1:Bartartine 2:Le Creperie 3:Urban Sushi the Village. 4:Al mandaloun cafe 5:Cappuccino Grand Cafe :6Crepaway 7:Margherita mare 8:Karem 3a dareb 9:Chopsticks 10:zaatar W zeit 11:coast 12:Cafe vert.

If you are young, old, or a child. Lebanon is fantastic, there’s something for every taste. And one thing is sure, You will never be bored.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The world has a lot of Wonders. And her is one of them.