Where did time Go?.

Time for a new adventure.

b

Det er tid til endnu et eventyr. Som i sikkert ved, er jeg en lille rejsefugl, jeg elsker at rejse og opleve nye steder. Og mest af alt elsker jeg at dele mine oplevelser med jer derude. Jeg har brugt rigtig meget tid, med min gode veninde Mette, på det sidste, hun er også en rigtig rejsefugl , og elsker nye eventyr. Så vi tænkte hvorfor ikke tage på eventyr sammen. Ligeså meget som jeg elsker at vende tilbage til de lande jeg bliver forelsket i. ligeså vel elsker jeg at besøge nye lande, jeg rejser ved en hver lejlighed jeg har. Så hvor går turen så hen denne gang? jeg skal en smut tur til POLEN !!!! i kan lige tro jeg glæder mig. Mette og jeg skal på en gruppe rejse, med en masse andre skønne mennesker. JEG KAN VIRKELIG IKKE VENTE. Jeg har altid gerne ville besøge Polen, Og det fede af det hele er, vi har et helt pogram planlagt, så det kunne bare ikke være bedre. Har nogle af jer derude været i polen? Jeg har hørt  at folkefærdet, er meget anderledes end herhjemme. Jeg er typen der elsker når alt er lidt anderledes. Jeg kan godt lide at opleve steder, hvor jeg lære og ser noget nyt.

Jeg glæder mig så meget til at vise jer billeder og fortælle om turen. Jeg har simpelthen gang i så mange ting fortiden, og planlægger også en rejse i december, som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg håber i har haft lidt tid til at nyde det dejlige vejr, de sidste par dage. Jeg er på vej ud af døren og i sommerhus nu. Ønsker jer alle en  fantastisk dag derude. Tak for nu.

 

English Version!

It’s time for another adventure. As you probably know, I am a little journey bird, I love to travel and experience new places. And most of all I love to share my experiences with you guys. I have spent a lot of time with my good friend Mette, lately, she’s also a real journey bird and love new adventures. So we thought why not go on an adventure together. As much as I love to return to the country I fall in love. Just as well I love to visit new countries, I travel on every occasion I have. So where do the trip goes to this time?. I´m going on a trip to POLAND. And i´m so excited. I always wanted to visit Poland. And the cool thing is we already have a whole program planed for us. So it´s just perfect. Did any of you guys every visited Poland?. I heard that the people are very different, from danish people. I´m  that type of girl who love, when things are different. I like to discover places where i lean something new, and see new things at the same time.

I can´t wait to share pictures, and tell you guys about the trip. I had so many things to do, the last copel of days. And i´m also planing a trip in december, that i´m looking forward to share with all of you.  I hope you guys had the time to enjoy the amazing weather the last days. I´m just on my way to the summer house now. I wish you all a wonderful day. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where did time Go?.