travel

Just Me and My surf Board.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ville virkelig ønske jeg, kunne leve på en strand foraltid, og bare surfe 24/7. For ca en måned siden rejste Nadialine og jeg på Surfer camp i Furteventura med Planetsurfcamps. Det var virkelig en oplevelse for livet. De første par dage , tænkte jeg godt nok, åh gud hvor er det svært og hvor har jeg dog bare mest lyst til at ligge ved poolen og sole mig , eller tage ud og shoppe. Men jeg må ærligt indrømme, jeg ville aldrig nogensinde have været foruden denne her oplevelse , jeg er blevet så huk på surfing, og jeg savner hver evig eneste dag ude på bølgerne. Hvis det stod til mig , ville jeg leve på en strand med mit surfborad 24/7. Vi benyttede lige tiden til at skyde nogle billeder, når vi havde en lille pause. Kan man være andet end forelsket, i disse smukke omgivelser?. Jeg kan klart anbefale man tager på en surfercamp, også selv om man tænker, surfing det slet ikke mig, tro mig, man bliver fuldstænding huk på det. Tak for Nu.

English Version!

I really wish I could live on a beach forever, and just surf 24/7. For about a month ago, me and Nadialine travled on a Surfer camp in Furteventura with Planetsurfcamps. It was truly an experience of a lifetime. The first few days, was really hard, and I was just thinking I mutch rather wanna stay in the pool or go shopping. But i must admit I would never have been without this experience. I´m so addicted to it now. and i really miss the waves every day. If it were up to me, I could easily live on a beach with my surfboard 24/7. We used the time to shoot some pictures, in the break. Can you be anything other than in love, in these beautiful surroundings? I can really recommend to go on a surfer camp, even if you think Surfing is not you. Believe me you get so addicted to it in the end . Thanks for Now.

Photographer: Nadialinevonbach.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar