How does it feel to be next to a Crocodile.

Best Pizza in town.

sdf

For et par uger siden, besøgte jeg Neighbourhood Som ligger ved istergade. Det var faktisk min søster Natalie, som kendte til stedet. Hun er virkelig den bedste til at finde lækre spise steder i københavn. Vi fik de lækreste Organic goumet pizzaer. Neighbourhood er kendt for deres Organic goumet pizzaer og lækre cocktails. Det er helt sikkert et sted jeg kan anbefale man besøger , hvis man ikke allerede har været der. Jeg syndes man går derfra med en smagsoplevelse man ikke kan glemme. Også er personalet super søde. Jeg var ihvertifal overrasket over hvor godt en pizza kan smage. Jeg er så småt igang med at pakke til min rejse til Polen imorgen, Jeg glæder mig vildt til at vise jer billeder og måske også en lille video. Nu vil jeg smutte ned og se om jeg kan hjælpe min søster med at bage kage, hun er konditoren idag. Og jeg glæder mig til at dele hendes opskrift med jer. I kan blandt andet tjekke hendes blog ud lige her NatalieChristinaHa en fantastisk wekeend. Tak for nu.

 

English Version!

A few weeks ago, I visited Neighbourhood Located at istedgade. It was actually my sister Natalie, who knows the place. She really is the best to find delicious dining places in Copenhagen. We got the best Organic goumet pizzas. Neighbourhood is known for their Organic gourmet pizzas and delicious cocktails. It’s definitely a place I can recommend visiting if you diden´t already go there. I think you leave with a taste experience you can not forget. Also, the staff is super nice. I was  surprised, that a pizza can taste this good. I have slowly started to pack for my trip to Poland tomorrow, I’m so excited to show you guys pictures ,and maybe also a little video. Now I will go down, and see if I can help my sister bake the cake, she is the pastry chef this evening. And I am excited to share her recipe with you. She is a blogger to and you guys can check it out reight her NatalieChristina. Have a great wekeend out there. Thanks for now.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How does it feel to be next to a Crocodile.