Planing 2 new destinations. Where to?

Life is not meant to be lived in one place. My nxt stop Will be?

dag 5 (133)

Livet er en stor Leg, som går op ad bakke og ned af bakke. Jeg har altid haft den tanke gang, at jeg vil leve mit liv fuldt ud, før jeg begynder at tænke på børn , fremtid , hus osv. Indtil jeg for noget tid siden , faktisk blev lidt stresset over at se alle fra ens omgangskreds  allerede har styr på sit liv, og de fleste har allerede børn. Hvilket jo også er ret nomalt i min alder. Jeg begyndte lidt at tænke , er det bare mig eller skal jeg skynde mig? . Dog har jeg fået tænkt en hel del og snakket med en masse venner / veninder, der siger tag det roligt, du har massere af tid. Jeg fik hurtig vendt min tankegang. For jeg må bare sige det som det er. JEG ER BARE ANDERLEDESJeg er ikke typen der er klar til at leve livet et sted lige nu ? Jeg skal ud og opleve verden, og nyde min passion i livet , derfor har jeg også valgt at gå mine egne veje nu. Jeg gør hvad mit hjerte fortæller mig. Som nævt i mit sidste opslag , starter jeg 2017 ud med at være væk i Januar. Jeg kan endelig fortælle jer at turen går til SINGAPORE & BALI. (har nogle af jer været der? ) Jeg glæder mig helt vildt til at tage jer med rundt , vi skal ud på nogle vilde ture. Jeg er igang med et muligt samarbejde med et nyt rejsebureau. Som jeg ikke kan sige endnu , men som jeg muligvis kan give jer link til om en lille uges tid. Jeg håber i vil følge med. der er stadig lidt tid til endu, men jeg vil selvfølgelig holde jer updated. For der er mange flere ture i vente. Tak for nu.

 

English Version!

Life is one big game. it goes up and down. I always been thinking, that I wanna live my life to the fullest, before thinking about children, house , futrue, and so on. Until a little time ago where I was thinking. Everyone around me already got kids and just have control of there life. and that streesed me aout a bit. I was just thinking am I slowly? do I need to hurry up? . But then again I talked to some friends, and keept thinking, why think about it so mutch. I´m just different type. Im not the type of girl who is ready to settel, down reight now. I have to discover the world at first. So thats why I choosed to go my own way , and do what my heart tells me. Like i said in my last post , Im planing a trip fare away in januar. And I can finaly to you guys where im travelling to. Im going to SINGAPORE & BALI. ( did any of you guys go there before?). I really cant wait for it . and to tell you guys about it. I hope you guys will follow along , Its gonna be so exciting. I will keep you guys updated when we get closer. there will be many trips comming up. So  I hope you guys will get inspired. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planing 2 new destinations. Where to?