Everyday Life.

GIVEAWAY !!!

bbbb

Jahhu jeg har virkelig glædet mig til at kunne fortælle jer, at jeg har lavet et samarbejde med LumiTeaOg jeg har simpelthen været så heldig, at få lov til at lave en GIVEAWAY. Så en af jer derude kan vinde, denne detox tea pakke, Som vist på billedet.  Jeg har tidligere blogget om Lumitea. I kan blandt andet læse indlæget lige her 30 Days Detox TeaJeg kan af hele hjertet anbefale denne detox tea. Man skulle ikke tro en tea kan gøre så stor en forskel på en . Men det virker rent faktisk. OG NU HAR I MULIGHEDEN FOR AT VINDE PAKKEN. Det eneste i skal gøre. er at tjekke beskrivelsen på det sidste billede jeg har lagt op på min InstagramSå piger & drenge skynd jer ind og deltage, på instagram. Jeg lover det er det hele værd. I har til og med Søndag aften. Tak for nu.

Dette Indlæg er sponsored af Mylumitea

 

English Version!

Jahhu I been looking forward. to tell you guys that im douing a collaboration with LumiTea. And I been so lucky, to be bale to do a GIVEAWAY. So one of you out there are now able to win this detox package, on the picture. I been douing a blog post before about mylumitea. you guys can check it out her 30 DAY DETOX TEA. i can really recommend this tea from all my heart. its totaly amazing. I dident thought a tea could do anything special. But this one is Really amazing. You guys should really try it. NOW YOU ARE ABLE TO WIN THIS DETOX PACKAGE . all you have to do is , to check out my last post on INSTAGRAM. And you will find all the information you need.  So Girls and Boys . Check out the competition Now. You guys have until Sunday night, to participate. Thanks for now.

This post is sponsored by my Lumitea.


			
				
									
						
	
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar