travel

Planing 2 new destinations. Where to?

24153

Det er vidst ingen hemmelighed , at jeg er lidt af en rejse fugl. Hvad kan jeg sige , Jeg kan simpelthen ikke lade være. At rejse er min kæmpe passion, Og jeg drømmer om at få mit eget Rejsebureau en dag. Jeg vil 10 gange hellere rejse end at bruge mine penge, på de vilde tøj indkøb , eller by ture. Altså jeg elsker at shoppe , og gør det , også til tider , ligeså vel som jeg også tager i byen og drikker et par drinks. Men jeg er ret god til altid at styre det så jeg også har pengene til at rejse. Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer hvor jeg skal hen i Januar. Det er to steder jeg altid har drømt om at besøge. Så det er virkelig fedt det endelig kan lade sig gøre. Også det endnu federe min seje søs, gider at tage med på eventyr. Billederne er fra Sri Lanka & Maldiverne som vi besøgte sidste år . har nogle af jer været der?. Ellers kan begge steder virkelig anbefales. ( I kan evt tjekke mine indlæg om sri lanka & maldiverne, hvis i skulle mangle inspiration). Jer der læser med , ved sikkert også hvor splittet jeg er for tiden, jeg prøver lidt af finde mig selv, og jeg føler jeg for ny styrke hver gang jeg rejser. At rejse giver ikke kun en oplevelsen , men man lære virkelig også hvordan den virkelig verden er, når man er ude på egen hånd , det er ihvertifal noget der har styrket mig.

Man skulle ikke tro at, det tager så lang tid at planlægge en rejse , men det kræver aligevel en del , når det er en stor rejse. Og jeg er jo typen der skal have hver en detalje med , så det har taget rigtig meget af min tid på det sidste. Jeg har snakket lidt med hende der står for pr på det her nye rejsebureau. og det kan være der bliver et samarbejde på længere sigt, og måske nogle konkurrencer. så hold øje man ved jo aldrig. Nu vil jeg lige få styr på de sidste detaljer også, røber jeg snart hvor rejsen går hen og meget mere om det nye rejsebureau. Så følg endelig med. Tak for nu.

 

English Version!

I guess its no secret, that i´m a little travel bird. What can i say . I just can´t stop it. Travel is my biggest passion in life. I have a dream about opening my own travel Agency one day. I mutch rather wanna use money on travelling than shopping , and  party nights.  I do love to shop and go out eating , And I do it to. But I maby don´t do it as mutch as others. I can´t wait to tell you guys where im going in january. Its to places I always dreamed about visiting.And its amazing that its finaly gonna happen. And then its pretty cool that my little sister wanna join. the pictures is from Sri lanka and the maldives . We went there together last year. Did any of you guys go there before? . I can really recommend going there. Both of the places are amazing. You guys who are reading my blog post, meight know how divided im. Im really trying to find myself. I feel Traveling gives me so mutch strength. Its not only the experience, you get. I think you get to lean new things about yourself, and the world.  which gives me a lot of confidence.

I been using a lot of time , planing this trip , It meight seems easy to plan a travel , but, its kind of diffucult , if you really want it to be perfect. So it really took a lot of my time , these days. I will soon let you guys know where im travelling to , and what kind of travel angency im going with. So follow along . Thanks for now.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar