Take a moment and listen to this song !

Its so hard ! But we did it. And we will keep douing it.

15319154_10154035856010759_4272320097587561807_n

Kære læsere. Jer der følger med. har sikkert også læst mit indlæg, angående min mormor. De sidste 2 uger har jeg været fuldstændig fraværende. Jeg har ærlig talt brugt alt min tid hos min mormor. Jeg har slet ikke fået svaret på beskeder , set mine venner & veninder, eller nået at julehygge. Jeg har haft nogle rigtig hårde uger. og hele sidste uge har vi gået i total uvished om hvad der skulle ske. Mine aller tætteste ved allerede hvad min mormor går igennem lige nu. For lidt over en uge siden, fik hun beskeden om at, der sad en kræftknude i venstre side af tyk tarmen. Det var et kæmpe chok for os alle sammen , da min mormor slet ingen symptomer har haft på der kunne være noget galt. Vi har hele ugen gået i uvished om hvilken behandelig, hun skulle have , hvad der skulle ske , og det aller vigtigste om det havde spredt sig. Det er verdens værste føelse at gå i uvished og ikke vide, hvordan det hele står til. Her i fredag´s fik vi så endelig svar efter en masse prøver ude på hospitalet. (OG JA JEG SMILER/ GRÆDER AF GLÆDE, FOR DEN NYHED VI FIK I FREDAG´S VAR MERE END TILTRÆNGT. ( ENDELIG NOGET POSITIVT ) Som alting ser ud lige nu . så har kræften ikke spredt sig. Så hvis alt går efter planen med oprationen her den 28. Så kan vi alle forhåbentlig vende stærkt tilbage igen. En ting er sikkert , holder du hovedet koldt, kæmper sammen , er positive , giver kærlighed og opmuntring, har en vilje indeni der siger, jeg kan, jeg vil. og jeg skal klare det her. SÅ KAN MAN OGSÅ !!!! Vi kæmper stadig, og ved godt vi stadig har nogle hårde tider forand os.. MEN LIGE NU ER DET HER VERDENS BEDSTE NYHED !!! MED DEN RETTE VILJE OG TRO KAN MAN ALT !!!

 

English Version!

Dear readers. You guys who are reading along. may also have read my post about my grandmum. The last 2 weeks have been so hard. I been totaly gone from everything . haven´t been seeing my friends or going out. I dident had time to enjoy the christmas spirit that mutch. Grandmum  got a message 2 weeks ago that she got a cancer knot. We where all in a big shock, she diden´t had any symptoms, at all. The last week have been so hard. we been wating to hear about what kind of treatment she was going to have and if the cancer was spred out. I swear its the worst feeling ever. going around and don´t know whats gonna happen. ( SO FINALY THIS FRIDAY WE GOT THE RESULT OF ALL THE TEST) AND YES I´M CRAYING HAPPY TEARS, BECAUSE THE CANCER DIDEN´T GOT SPRED OUT .!!! reight now, if everything goes as planed at the operation. then she will be able to come out . hopefull strong again. We still fight. But I really think with the reight mind , the reight fighting spirit , the reight will, the reight love from your family. Then you are able to survive a lot in life.  We still have some hard times to overcome, but we keep going , REIGHT NOW WE JUST GOT THE BEST NEWS EVER!!! We keep going strong.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Take a moment and listen to this song !