Best christmas cookies.

Merry Christmas, from me to You.

DSC_0058

Jahhu så blev det endelig d 24 december. For mig betyder julen utrolig meget. jeg har et virkelig tæt forhold til min familie. Og jeg elsker når vi allesammen er samlet rundt om bordet. For mig betyder julen kærlighed og sammenhold. Og det synes jeg godt man kan glemme engang imellem i en stresset hverdag . Jeg håber i allesammen for en helt fantastisk juleaften med de personer i har aller tættest. Husk at nyde hvert et sekund, og give hianden et ekstra knus og kys. Af hele hjertet vil jeg ønske alle mine søde læsere , venner , veninder og familie en rigtig glædelig jul , jeg håber alle jeres ønsker og drømme må gå i opfyldelse. GLÆDELIG JUL, FRA MIG TIL JER !.

 

English Version! 

Jahhu so Finaly its the 24 decmeber. the day we all been wating for. Christmas means so much to me. I have a very strong bond to my family, and I love when we all are together around the table. For me christmas is about love and unity. And I think its so easy to forget that in a stressfull everyday life. I hope from all my heart , that you guys will have and amazing christams with the people that means the most to you. Remember to enjoy every second of it. And remember to give a ekstra hug and kiss. From all my heart Merry christmas to all my readers , friends , and family. I hope all of your dreams may come true. MERRY MERRY CHRISTMAS !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best christmas cookies.