2017 Bring it on!! Happy New Year.

I could sleep in this jacket !

blog2blog1

Hej beauties. Jeg håber i allesammen er kommet godt ind i det nye år. Jeg tilbragte Nytårs aften i selvskab med de dejligeste Girls & boys.  Vi havde virkelig en hyggelig aften. Jeg syndes stadig det er lidt underligt vi er i 2017. Men jeg kan virkelig heller ikke vente med at komme igang med dette år. Livet er som sagt op og nedture. Men jeg føler mig virkelig klar til at starte på en frisk og prøve nye udfordringer. Jeg fandt lige de her billeder i gemmeren, Og tænkte dem måtte jeg lige dele. Mest fordi jeg simpelthen elsker den her Blå stilet jakke. Jeg er så ked af jeg desværre ikke kan linke til den , da det er min mormor´s jakke, men jeg har været så heldig at få den. Tilgængel har jeg fundet nogle andre fede jakker, jeg virkelig syndes i skal tjekke ud. ASOSHar virkelig nogle fede jakker lige fortiden. (Også er det jo Januar, så det er den perfekte undskyldning for at forkæle sig selv lidt, nu når udsalget er startet) JEG SKAL IHVERTIFALD SHOPPE BIG TIME! jeg håber i allesammen for en dejlig dag. Tak for nu.

 

English Version!

Hallo Beauties. I hope all of you had a great new year. I had the best time with the girls and boys, It was so cosy, and I really enjoyed every minut of it. I still can´t believe we are in 2017, its so weird. But im happy and I cant wait for the year to began. Life is up and down. But I feel so ready for this Year. I found these pictures, and I just have to share them with you guys. Most of all because I really love this blue jacket. I just hate I can´t give you guys a link to it. because its my grandmum´s , but she gave it to me. ( AND I´M JUST IN LOVE WITH IT.). I found some other cool jackets, I really think you guys should check out. ASOS have some Pretty cool once´s. ( And its january now. so its perfect. The sale is on) I´M TOTALY GOING SHOPPING!. It´s ok to treat yourself sometimes, and whats better than shopping, it always makes a girl smile. have a great day. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 Bring it on!! Happy New Year.