I could sleep in this jacket !

its getting close. And i´m so ready !

BLOG3BLOG1BLOG2

Jahhu så der ikke længe til jeg snart rejser til Singapore & Bali. De sidste detaljer er ved at falde på plads. Som jeg har skrevet tideligere rejser jeg med Holidayeasy.com Som er en del af Atlantis rejser. Jeg har i sammarbejde med Atlantis rejser indgået et samarbejde, om at overtage deres Instagram under turen på Bali. Så hvis i vil følge med derude syndes jeg i skal hoppe ind forbi og følge Atlantis rejserDet kommer til at blive super sjovt. Og måske det kunne give jer lidt inspiration? Hvis i overvejer at tage til Bali eller bare vil opleve nye steder. Jeg glæder mig så meget til at tage jer med rundt.  Jeg vil selvfølgelig også opdatere bloggen så meget så muligt. Der kommer til at ske en masse spændende ting. Tak for nu.

dette indlæg er sponsored af atlantisrejser.dk

 

English Version!

Jahhuu. Its finaly getting so close. Soon im going to Singapore & Bali, the last details are falling into place. As I wrote in my last post, im travelling with Holidayeasy.com, which is a part of Atlantis rejser. Im douing a collabration, with atlantis travel when im going to Bali. I will be taking over their Instagram. So If you guys wanna, follow along and maby get some inspiration? then feel free to go and follow Atlantis rejser. Its gonna be so much fun. And I cant wait to take you guys with me.I will be updating the blog as much as possible to. So stay turned. because exciting things is comming up thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I could sleep in this jacket !