No more Cold for me. Its time to get some SUN !

That day when we got the News!

sa

Hej Alle min søde læsere.

Jeg er lige hjemvendt, fra det vildeste eventyr i Singapore & Bali. Og jeg har simpelthen så mange billeder og ting at fortælle jer. Jeg har været på farten lige siden vi ankom til Singapore, så jeg har slet ikke haft tiden til at opdatere bloggen. (MEN BARE ROLIG, JEG HAR EN MASSE TING I VENTE TIL JER) .

men først vil jeg lige dele en fantastisk Nyhed. Jer der har fulgt med, har sikkert også læst mine indlæg angående min mormor´s sygdom. Da vi tog afsted til Bali, havde hun fået oprerationen, mod den kræft knude som sad i tyktarmen. Men vi viste endnu ikke om hun skulle have Kemo. Og vi blev glædelig overasket, da vi fik den dejligeste nyhed, lige inden vi skulle på tur. Momme Skal ikke have Kemo. Det hele er gået så fint, og hun er kommet så stærkt tilbage. Det er verdens bedste nyhed, at få når man går i uvished. Endelig kan vi alle ånde lettet op, og starte på en frisk. Momme har været så sej igennem hele forløbet. nu skal hun bare slappe af den næste måned´s tid, også hun klar til at vende stærkt igen.

JEG ER OVERLYKKELIG, OG KAN IKKE STOPPE MED AT SMILE.

Husk at sætte pris på jeres tætteste, og nyde hvert et sekund sammen.

Jeg vil snart opdatere meget mere, fra min tur til Singapore & Bali.

Tak for nu.

 

English Version!

Hi All my sweet readers.

I’ve just returned from the wildest adventures in Singapore & Bali. And I have just so many pictures and things to tell you. I have been on the move ever since we arrived in Singapore, so I diden´t have the time to update the blog. (BUT DON´T WORRY, I HAVE A LOT OF THINGS WAITING FOR YOU GUYS).

but first I’d like to share a great news. You who have followed, have probably also read my post about my Grandmum´s disease. When we left for Bali, she had done the opration. But we diden´t know if she where going to have Chemo. Just before going on our trip, we got the best news. Grandmum is not going to have Chemo. Everything has gone so well, and she has come out so strong. It is the world’s best news, to get when you, don´t know whats going to happen. Finally, we can all breathe and start on a fresh. Grandmum have been so cool and strong though the process. Now she just need to relax the next month. And then she will be back, stronger than ever.

I´M SO SO SO HAPPY, AND CAN´T STOP SMILING.

Remember to appreciate your closest, and enjoy every second together.

Thanks for now.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No more Cold for me. Its time to get some SUN !