That day when we got the News!

All the best of Singapore.

sig 1sig4sig5sig2sig3sig6sig7sig9sig8

Så Kan jeg endelig vise jer nogle, af de mange billeder jeg har fra Singapore. Vi boede på Hotellet Four Points by Shertonsom jeg klart kan anbefale. Servicen er god og værelserne er store og behagelige, også ligger det lige i gå afstand, til det man bare skal opleve i Singapore. De fleste forbinder Singapore , med Store bygninger, meget moderne og rent. Og det må jeg give dem ret i. Man finder ikke skrald på gaden eller en flaske der er smidt ud i vandet.Det siges ligefrem at man ikke må tygge tuggegummi på gaden( Det gives det bøder for). Reglerne kan godt være lidt skrappe, også i lufthavnen, hvor vi faktisk skulle igennem hele 4 check. Men på en måde syntes jeg faktisk det Cool. Det gør bare de virkelig har sikkerheden iorden.

Så hvad skal man opleve i Singapore. Jo der er mange ting.

Vi besøgte blandt andet Garden By the Bay. Denne Naturpark har fokus på Botanik, og er fantastisk smuk. Haven er fuld af blomster og grønne træer og om aften lyser den op. Det er sådan et smukt syn.

Ikke lagt derfra ligger Marina bayHer for man den smukkeste udsigt. Og hver dag, er der mulighed for at se en historie fortalt som et lys show hen over vandet. Det er virkelig en smuk oplevelse.

Selvfølgelig er der også det berømte Singapore Flyer. Hvis du/i allerede har været I london, har i nok set noget ligende. Men jeg syntes aldrig jeg kan få nok af det smukke hjul. Der er også mulighed for at nyde en middag oppe i luften.

Hvis man Ønsker at opleve en Safari tur både dag og aften, er der også mulighed for at besøge Singapore ZooSom helt klart også er på top listen.

Det fede ved Singapore er, at man både kan nyde storby livet og alle de lækre natklubber. Og hvis man bare trænger til en dag ved poolen, er det også en mulighed, da vejret næsten altid er godt.

Jeg syntes pris niveauet ligger meget fair, det billigere end i danmark en 2 retters middag koster ca 80 kr. Valutaen er Singapore dollar. Der er gode transport muligheder, og det er billigt at komme rundt.

Det er nemt at finde rundt , og folk er rigtig venlige og hjælpsomme. tidsforskellen mellem danmark og singapore er på 7 timer, og flyveturen tager ca 12 timer.

Jeg kan klart anbefale man tager et stop over i Singapore, da det tit og ofte er transit for mange vidregående rejsenede. Også er det også en oplevelse værd. Jeg vil sige, man sangtes kan nå det meste på 4 dage, da meget af det hele ligger tæt på hinanden. Singapore er bare lækkert. ( Og jeg er bestemt ikke færdig med at vise jer mange flere billeder fra min tur ) Meget mere er på vej i mit næste opslag. So stay turned.

Tak for nu.

 

English Version!

So finaly, it´s time to show you guys some pictures, from Singapore. We lived at the Four Point by Sheraton hotel. The service is perfect and the rooms are large and comfortable. And it´s just walking distance to what you have to see in Singapore. Most people associate Singapore with Large buildings, very modern and clean. And I must give them right. You will not find garbage on the street or a bottle that is thrown out in the water. ( they even say that you can get a fine for chewing gum on the street) The rules may be a little tough, also at the airport, where we actually had to go through all 4 check. But somehow I think it´s cool. that just show, how much they care about safety.

So what do you have to see in Singapore? There are so many things.

We visted Garden by the bay. This Natural Park focuses on Botany, and is stunningly beautiful. The garden is full of flowers and green trees and in the evening it lights up. It’s such a beautiful sight.

Not very far away from the Garden by the bay. Can you find Marina bay.Here do you get the most beautiful view. And every day, is´t possible to see a story told by a light show over the water. It’s really a beautiful experience.

And ofcouse you guys can´t miss the Singapore Flyer. If you guys, already been in london, then you have probably seen something similar. But I never think I could get enough of the beautiful wheels. There is also an opportunity to enjoy a dinner in the air.

If you want to experience a Safari trip both day and evening, there is also the opportunity to visit Singapore Zoo. Which also is on the top of the list.

The cool thing about Singapore is that you can both enjoy the city life and all the awsome nightclubs. And if you just need a break from the pool, it is also an opportunity, because the weather is almost always good.

I thought the price level is very fair, it is cheaper than in Denmark a 2 course dinner costs about 80 kr. The currency is Singapore dollars. There are good transport options, and it’s cheap to get around.

It is easy to navigate and people are really friendly and helpful. time difference between Denmark and Singapore is 7 hours and the flight takes about 12 hours

I highly recommend you take a stop over in Singapore, as it often is a transit for many people.Then why not enjoy some days there. I would say you can reach most of it in 4 days, because it´s close to each other. Singapore is just Amazing. (And I’m not finnish at all by showing you guys pictures. There are more to come.) So stay turned.

Thanks for now.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That day when we got the News!