All the best of Singapore.

Highligt from Singapore.

BLOG1DSC_0328BLOG6BLOG2BLOG4BLOG5BLOG3BLOG7BLOG10BLOG8BLOG9

Så der endnu flere Hightlight fra Smukke Singapore. Og en opfølger på flere ting man bare må og skal opleve.

Vi var blandt andet en tur forbi og besøge China TownHer kan man finde alle mulige sjove ting. Det er virkelig sjovt at slændre rundt I china town, og se på alle de små shops. (man kan simpelthen ende med at komme hjem med alt, for mange ting, derfra ). Alt er billigt , og der er også mulighed for at købe lækre snacks, som man kan nyde imens man shopper rundt. Helt sikkert en god mulighed for at finde sjove ting og gode souvenir. Også det mega hyggeligt og klart noget man bør opleve.

Hvis man nu er til det lidt mere dyre shopping , Så er der selvfølgelig også rig mulighed for det.På den berømte gade Orchardroad. Her kan man finde alt lige fra Lv, Gucci , Tommy H , Valentino, og mange mange flere af de fede mærker. Ja faktisk har denne gade alt. Jeg vil forslå man tager tideligt afsted, da man hurtig kan bruge en hel dag. ( det gjorde vi ihvertifal Ups) . Der er også et kæmpe shoppingcenter, hvor der er et væld af butikker, lækre cafeer og restauranter. Så hvis du aligevel har planlagt lidt shopping, så husk at gem plads i tasken for der er virkelig mange fede ting (OGSÅ DET BILLIGERE END I DANMARK ) så der kan spares lidt.

Ønsker man en smuk udsigt over havnen, Som føre vidre til sentosa Island. Så skal man prøve Singapore svævebane. Det er virkelig et smukt syn langt oppe fra. og helt sikkert en oplevelse værd. I kan læse anmeldser inde på Trip Advisor.

Vi var på farten fra vi landede om morgen til sent aften, Og utrolig nok nåede vi virkelig mange ting. Singapore er virkelig det perfekte sted at kombinere med en bade ferie. Så man oplever to i en ferie. Jeg er typen der elsker at kombinere storby med bade ferie. Man kan selvfølge også godt gøre begge dele i Singapore, hvis man ønsker dette. Men jeg vil nu mene det er ret perfekt til en kombi med en bade ferie, så er Singapore det perfekte stop over for et par dage. Jeg glæder mig allerede til at vende tilbage. Tak for nu.

 

English Version!

So there’s even more Highlight from Beautiful Singapore. And a follow up on several things you just can and must experience.

We went to see China Town. Here you can find all sorts of fun things. It’s really fun to go around in chinatown, and look at all the small shops. (You can simply end up coming home with, too many things). Everything is cheap, and there is also the opportunity to purchase delicious snacks that you can enjoy while you are shopping around. Certainly a good opportunity to find fun things and good souvenir. And then it´s  cozy and clearly something worth experiencing.

Now, if you like a little more expensive shopping, then of course there is also lots of opportunity for that. On the famous Orchard Road can you find everything from Lv, Gucci, Tommy H, Valentino, and many many more of the great brands.  I would suggest you take time off. As you can quickly spend a whole day. (We did Ups). There is also a huge shopping center where there is a lot of shops, delicious cafes and restaurants. So if you anyway have planned a little shopping, remember to save space in your bag because there are really many cool things (AND IT´S CHEAPER THAN IN DENMARK) which helps to save a little.

If you want a beautiful view of the harbor, as lead forward to sentosa Island. Then you have to try Singapore cable car. It is truly a beautiful sight from the top. and certainly worth discovering. You can read reviews on Trip Advisor.

We were on the go from the time we landed in the morning to late evening, and incredibly enough, we achieved a many things. Singapore is really the perfect place to combine a beach holiday. So you can experience two in one holiday. I am the type who loves to combine city with beach holiday. But you can also do both in Singapore, if you wish. But I think it’s pretty perfect for a combination with a beach holiday, then Singapore is the perfect stop over for a few days. I am already looking forward to returning back. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All the best of Singapore.