Blue Flower power.

Ration New Foodbar.

Jahhu Jeg har simpelthen været så heldig, at få chancen for at smage de helt nye Ration Barertilsendt fra Dahl PrOg efter at have smagt dem allesammen, tænkte jeg at jeg simpelthen bare måtte dele dem med jer derude. Den nye madbar er et lækkert og nemt mellem måltid I en travl hverdag. Nu ved jeg godt, at det tit er en kliche at skrive at man for en masse energi af diverse barer. Men helt fra inde fra hjertet, bliver jeg simpelthen nød til at sige at de her Mad barer, virkelig giver energi. Jeg var så vanvittig træt igår, og endte faktisk op med at spise 2 stk Ration barer. Og fik rent faktisk rigtig meget energi, lige pludselig fik jeg den vildeste lyst til at løbe en aften tur hehe. Udover den dejlige energi man for, er de også utrolig mættende, og derfor super nemme når man lige er på farten. De er lige nu i 4 forskellige varianter. 1. ÆBLE/KANEL 2. ÆBLE/RABARBER 3. ÆBLE/INGEFÆR/CHILI 4ÆBLE/RØDBEDE/GULEROD/CITRON. Og i har mulighed for at købe dem inde på deres hjemmeside RationworldI kan også følge dem inde på Instagram Rationworld.  Jeg er så vild med dem, kunne seriøst leve af dem hele tiden. Jeg syntes de allesammen er vildt gode , men hvis jeg skulle vælge min yndlings. Må det være nummer 4. Den Fangede mig virkelig. Man kan virkelig smage at de er lavet på råvare af  naturlig kvalitet, også er de gode for kroppen. Jeg kan klart anbefale I tager et smut forbi Hjemmesiden og tjekker dem ud. De har virkelig min varmeste anbefaling, DE ER SÅÅÅÅ LÆKRE !!!

 

English Version!

Jahhu I have simply been lucky enough to get the chance to taste the new Ration Bars. That I got sent from Dahl Pr. And after having tasted them all, I thought that I simply had to share them, with you out there. The new foodbars, are so delicious, and easy to have with you when you are on the go. Now I know that, it often is a cliché to write that it gives a lot of energy. But right from the heart, I simply have to say that these food bars, really gives energy. I was so crazy tired yesterday, and actually ended up eating 2 pieces Ration bars. And then I actually had a lot of energy, all of a sudden I got the wildest idea, that I wanted to run an evening trip hehe. Besides the lovely energy in order, they are also incredibly filling and that makes it easy to eat them on the go. They are right now in 4 different flavors. 1. APPLE / CINNAMON 2. APPLE / rhubarb 3. APPLE / GINGER / CHILI 4 APPEL / BEETROOT / CARROT / CITRON. And you guys have the opportunity to buy them, at their website Rationworld. You guys can also follow them on Instagram Rationworld . I´m so crazy about them. I could seriously live of, them all the time. I found them so good. But if I had to choose my favorite. It  would be number 4. That one really caught me. You can really taste that they are made of raw materials of natural quality, and it´s also good for the body. I highly recommend you guys take a look at the website and check them out. They really do have my warmest recommendation, THEY ARE SOOO DELICIOUS !!!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue Flower power.