travel

Bali is a place you never wanna leave.

blog1blog10blog2blog4blog5blog9blog113blog12blog6blog7blog8blog3

Som I nok allerede har læst i min første update fra Bali. Er det virkelig et sted man ikke vil forlade. Det er et sted jeg sangtes kunne se mig selv bo, netop fordi folk er så åbne og oprigtig søde. De betragter hinanden som en stor familie, det kan man både se og mærke som turist. Og det gør man virkelig altid føler sig velkommen.

Bali er kendt for deres fantastiske smukke natur og smukke vulkaner. Vi besøgte bland andet Mount Batur. Som er en vulkan i udbrud. Det er virkelig en fed og smuk oplevelse, og det er muligt at komme helt op på toppen og røre røgen der kommer op af vulkanen. (Det kræver dog man gider at gå 2-3 timer derop). Men det er oplevelsen værd.

Vi var også et smut forbi, og besøge Bali´s smukke Rismarker. Hvor man for et indblik I hvordan de lokale, arbejder i Rismarken. Det er så smukt og helt lysegrønt. Jeg var helt betaget, da jeg virkelig syntes det var spændene at se processen i hvordan de lokale arbejdede.

En ting man bare ikke må gå glip af på Bali, er at besøge Kaffeplantagen. (NU ER JEG JO EN KÆMPE KAFFE ELSKER, SÅ JEG VAR JO BARE I MIT ES). Men selvom du ikke er den store kaffe drikker, er det stadig et besøg værd. Denne tur kan blandt andet bookes via Putri som var vores guide. inde på Bali Exciting Trip. Her ser man hvordan de forskellige kaffebønner bliver ristet , og hvordan hele processen går. Man for en rundvisning rundt på plantagen, for både lov at smage alle de forskellige kaffer, te og chokolade. Og bagefter er der rig mulighed for at shoppe kaffe, te og chokolade med hjem.(KØB HELLERE FOR MEGET END FOR LIDT) DET ER VIRKELIG GODT,HEHE !!

Bali er også kendt for deres smukke hinduiske Templer. 2 af dem jeg virkelig syntes man skal se. er blandt andet Tanah Lot TempleEr et af de vigtigste templer på Bali, her kommer der rigtig mange turister. De samles blandt andet for at se den smukke solnedgang ud over havet. Der er også et vel af cafer og restauranter, hvor man kan nyde en middag eller noget af drikke imens man har en helt igennem fantastisk udsigt. Det andet Tempel er Ulun Danu Berantan TempleSom er noget af det smukkeste, jeg længe har set, vi fik også muligheden for at se nogle af de lokale i deres fine hvide dragte med guld på. inde i templet.

Der er tonsvis af lækre spise steder på Bali, de er især kendt for deres små hyggelige cafer, med ægte reggae stil. Det er mega hyggeligt, og afslappet. Der er også mulighed for at spise de mere finere steder hvis man er til det.

Et sted jeg bare må anbefale er Cafe OrganicDenne cafe ligger både i byen Saminyak og Canggu. Den er super populær. Og de servere alt fra de lækreste Oganic burger , til smoothies og Youghurt, det er virkelig lækkert, (OG HVIS MAN GÅR OP I BILLEDER, ER DEN PERFECT, til et lækkert mad billede haha).

Bali er virkelig en Perle, Og jeg kan virkelig godt forstå de folk der vender tilbage gang på gang. vi snakker med en masse mennesker, der havde besøgt Bali 12- 13 gange. Og jeg forstår dem virkelig godt. Bali har hele pakken og det sagt lige fra Hjertet. Tak for Nu.

 

English Version!

As you may have already read in my first update from Bali. It´s really a place you don´t want to leave. It´s a place where I totaly could see myself living, just because people are so open and sweet. They regard each other as one big family. That´s something you can really see and feel as a tourist. And it makes you always feel welcome.

Bali is known for their amazing beautiful nature and beautiful volcanoes. We got to visit the Mount Batur. It´s a volcano in eruption. It really is a cool and beautiful experience, and it´s possible to get up on the top and feel the smoke coming out of the volcano. (It requires that you have to walk 2-3 hours to get up there). But it´s  worth it.

We also drop by and visit Bali’s beautiful Rice fields. Where, you are able to get a insight in how the locals are working in the rice fields. It´s so beautiful and quite green. I was absolutely thrilled. I really thought it was interesting to see the process of how the locals worked.

One thing you just can´t miss in Bali is to visit coffee plantation. (Now I am A HUGE COFFEE LOVE, SO I WAS JUST TOTALY INSPIRED). But even if you’re not the big coffee drinkers, it´s still worth a visit. This trip can among other things be booked via Putri who was our guide. At the Bali Exciting Trip. This shows how the different coffee beans are roasted, and how the whole process goes. You get a tour around the plantation, And get to taste all the different coffees, tea and chocolate. And then there is plenty of opportunity to shop coffee, tea and chocolate with you home. (BUY RATHER MORE, THAN A LITTLE) IT´S TO GOOD HAHA!!

Bali is also known for their beautiful Hindu temples. 2 of them are really worth seeing.Tanah Lot Temple, Is one of the most important temples in Bali. Her will you be able to see, a lot of tourists. They gather among other things, to see the beautiful sunset over the sea. There is also a well of cafes and restaurants where you can enjoy a dinner or something, to drinking while you have a truly spectacular view. The second Temple is Ulun Danu Beratan Temple. Which are one of the most beautiful I’ve ever seen, we also got the opportunity to see some of the locals in their white dresses with gold, inside the temple.

There are tons of delicious eating places in Bali, they are especially known for their cute cafes, with true reggae style. They are so cozy and relaxed. There is also the possibility to eat the more exclusive places, if you are into that.

A place I just have to recommend is Cafe Oganic. This cafe is located both in the city Saminyak and Canggu. It´s super popular. And they serve everything from the tastiest oganic burger, smoothies and Youghurt. It´s really delicious. (AND IF YOU LOVE TO TAKE PICTURES. Then it´s perfect for a delicious food picture haha).

Bali is really a pearl, and I really understand the people who return time and time again. we talked to a lot of people who had visited Bali 12- 13 times. And I can really see why they do it. Bali just have the whole package, and that is said reight from my heart. Thanks for now.

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar