Pink walls. Always need a shooting.

Travel Goals for 2017!

16195531_1571698576173653_4957559663966568831_n

2017 er virkelig startet godt ud for mig. Jeg er kommet tilbage på rette fod, og er blevet meget gladere, og positiv. Jeg har fået nyt job indenfor skønhed´s branchen, som i snart vil høre meget mere om. Momse er igang med at komme sig efter den hårde omgang med oprationen. Og vi er alle kommet stærkt ud på den anden side.  Jeg er så glad for tiden og kan mærke der er lysere tider på vej.

Min rejseplan for 2017, er så småt igang med at blive planlagt. Der er så mange steder jeg gerne vil besøge. Men nogle af de steder I kommer til at se på bloggen i 2017 bliver forhåbentelig ISRAEL – ISLAND – MOROKKO- KaP VERDE -KROATIEN -PRAG – AUSTRALIEN -SKOTLAND , OG SELVFØLGELIG LIBANON. det er nogle af de steder jeg har sat mig for jeg gerne vil hen i år. (Så lad os se hvor mange jeg når at opfylde.) Der sker så mange nye ting for tiden, at jeg slet ikke kan følge med. Men det hele er så positivt og jeg smiler indeni. Jeg føler mig heldig at få lov til at lave de ting jeg elsker. At have de skønneste venner, veninder og familie der støtter en. uden jer, var jeg ikke kommet ud på den anden side, med dette kæmpe SMIL. tak fordi i er til.

Må i alle sammen have den dejligeste dag, og husk at gøre de ting der gør jer glad, indeni. det kan virkelig altid rede en grå dag. Tak for nu.

 

English Version!

2017 really started out well for me. I have come back on the right foot, i´m  so much happier and positive. I’ve got a new job within the beauty industry, which you guys,will soon hear more about. Grandmum has started to recover from the hard treatment of the oprationen. And we have all come out strong on the other side. I am so happy at the time.

My travel plan for 2017 are slowly started to be planned. There are so many places I want to visit. But some of the places, you guys are going to see on the blog in 2017 will hopefully be ISRAEL – ICELAND – MOROCCO -PRAGUE – AUSTRALIA -SKOTLAND, AND OF COURSE LEBANON. these are some of the places, I want to go this year. (So let’s see how many I get to meet.) There are so many new things going on reight now, and I feel time is going to fast.But it’s all so positive and I smile inside. I feel so lucky, to able to do the things I love. And to have the most wonderful friends, and family who support me. Without you, guys I would never have come out on the other side, with this huge SMIL. thanks for always being there.

May all of you have a wonderful day, and remember to do the things that make´s you happy inside. it can really save a gray day if you do what you love to do. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink walls. Always need a shooting.