Ripped jeans and black bodystocking.

All those Colours on the Sky.

Jeg bliver simpelthen nød til at dele dette billede, med jer derude. Jeg ved godt i sikkert har set tonsvis af solnedgange. (Hvilket jeg også selv har) Men Hver gang jeg ser en ny, bliver jeg bare mere og mere facineret, over hvor smukt det er. Jeg er igang med en masse planlægning for tiden, og jeg glæder mig til at jeg kan dele tingene med jer på bloggen.( jeg må desværre holde jer hen lidt endnu, da jeg lige skal have alt på plads).Men forhåbentlig kan jeg snart komme med gode nyheder. Nu vil jeg smutte ud og nyde min fredag aften, med en masse skønne venner og veninder. Jeg håber i alle sammen for en fantastisk Wekeend og for nydt det gode vejr og de smukke solnedgangen der er over danmark fortiden. Tak for nu.

 

English Version!

I simply have to share this picture with you out there. I know you guys probably seen tons of sunsets. (Which I also have) But every time I see a new one, I´m just more and more fascinated by how beautiful it is. I´m working on a lot of planning for the time, and I´m looking forward to share all the things with you on the blog. (Unfortunately I have to keep you guys wating a little bit longer,so that I have everything Planed out) But hopefully I can soon come with good news. Now It´s time to go, out and enjoy my Friday night, with a lot of amazing friends. I hope you all will have a great wekeend, and enjoy the good weather, and the beautiful sunset, that is over Denmark these days. Thanks for now.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ripped jeans and black bodystocking.