My time alone? How do I use It?

Travel plans Changed.

Hej Swetties.

Jeg håber i allesammen har nydt wekeenden. Nogle af jer nyder måske hele påskeferien?. Jeg Fik påskeferie i fredag´s , og har simpelthen været igang 24/7 siden. Det var faktisk meningen jeg skulle have været ude af rejse her i påsken , men af en masse praktiske grunde, og mere rejse planlægning, har jeg lige valgt at flytte det hele, Så istedet rejser jeg først i Maj. hvor turen går hen, vil jeg fortælle jer meget mere om efter påske. Da alting lige skal falde på plads. Men det er på min rejse liste for i år, og jeg glæder mig så meget til at tage jer med rundt. Hvad bruger i ferien på?. Jeg har allerede nået at få lavet alt for mange planer, nu hvor jeg er hjemme, som blandt andet indebære en masse påskefrokoster , veninde ture , en tur på skodsborg kur hotel, som jeg også vil skrive meget mere om.  Håber i for en dejlig aften derude. Tak for nu.

 

English Version!

Hello Swetties.

I hope you all enjoyed the wekeenden. Some of you may enjoy the entire Easter holidays ?. I Got Easter holiday since friday, and have simply been out 24/7 since I got holiday. It was actually ment to be I should be traveliing this Easter holiday. But a lot of practical reasons and more travel planning came up. So I just decided to move it all, So instead, I´m travel first in May. I will tell you guys much more about where im going after Easter. Since everything just have to fall into place. But it’s on my travel list for this year, and I look so much forward to take you guys around with me. What are you guys douing in the holidays?. I have already managed to get, too many plans, now that I’m home. I´m going to a lot of Easter lunches, girlfriend trips, a trip to Skodsborg cure hotel, which I will write much more about. Hope all of you are having a great evening. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My time alone? How do I use It?