Travel plans Changed.

Evening walk, next to the beautiful Cherry Trees.

Hej Mine Skønne Læsere.

Jeg tænker de fleste af jer sikkert allerede har set de smukke Kirsbær træer , der blomstre lige for tiden. Jeg har faktisk aldrig sådan rigtig besøgt dem fra år til år , jeg har af en eller anden grund altid haft travlt, og aldrig nået det.

Forleden dag, var jeg inde og se Skønheden & Udyret,(SOM JEG VIRKELIG KAN ANBEFALE). Med min dejlige veninde Mette , som er en af mine aller tætteste bedsteVeninder, Jeg kommer til at nævne hende en del på bloggen det næste stykke tid , da Vi skal rejse en del, Også har vi en hel liste af ting vi skal nå her til sommer.

Så inden vi skulle i Biografen kørte vi lige en hurtig tur ca 5 -10 fra hvor jeg bor, i ballerup ligger de fineste kirsebær træer, som mette have spottet og simpelthen sage at dem skulle jeg opleve. OG HOLD NU OP HVOR VAR DE SMUKKE, det var så hyggeligt, vi gik en lille tur og talte om alt og ingen ting , fik en masse grineflip , også tog vi vidre i biografen. ( JEG HAVDE VIRKELIG DEN DEJLIGESTE AFTEN).

Imorgen køre vi ud og oplever, kirsebær træerne på tæt hold ude på bispebjeg. Som det kæmpe natur menneske jeg jo er , GLÆDER JEG MIG HELT VILDT. håber i alle sammen har en dejlig aften. Tak for nu.

 

 

English Version!

Hello My Lovely Readers.

I think most of you have probably already seen the beautiful Cherry trees, that bloom at the moment. I’ve actually never visited them from year to year, I have for some reason always been busy, and never reached it.

The other day, I was inside and see Beauty and the Beast (AS I REALLY CAN RECOMMEND). With my lovely girl Mette, who is one of my very closest best friends, I´m going to mention her a part on the blog the next while, as we have to travel a lot, together .we have a whole list of things we want to achieve this summer.

So before we went into the cinema we drove,about 5 -10 from where I live, in Ballerup there is the finest cherry trees, that Mette spotted, and simply said that I had experiencing. AND WOW. tHEY WHERE REALLY BEAUTIFUL. it was so nice, we went for a walk and talked about everything and nothing. Got a lot of laughing. And then we went to the cinemar. (I HAD A REALLY GREAT EVENING.)

Tomorrow will we be driving out, and experience the cherry trees at close range outside on bispebjeg. As the giant natural human I´m. Then ofcouse im so exciting. Hope you all are having a lovely evening. Thanks for now.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel plans Changed.