Evening walk, next to the beautiful Cherry Trees.

Walking around in Sunny Cph, In my lovely Romwe Jacket.

blog1blog2blog3blog4blog5

Hej Swetties. I sidste uge, var jeg lige et smut forbi Nordhavn, med min søster. Vejret var simpelthen så dejligt , så jeg tænkte jeg ville lufte min fine brune jakke fra RomweHuskede i at tjekke deres hjemmeside ud I mit sidste opslag?. Lige nu er der endnu flere lækre tilbud, og jeg syntes virkelig de har nogle fede ting, til billig priser.Som alle kan være med på. Jeg er så vild med den her jakke, jeg Elsker ærmet på jakken, da det er specielt på den fede måde. Jakken er så skøn at have på, og virkelig perfekt til dette lækre vejr. Jeg kan klart anbefale i lige tager et smut forbi og ser på alle de lækre sager der er inde på hjemmesiden.

Håber i allesammen har en fantastisk dg. Tak for NU.

Dette Indlæg er Sponsored af Romwe.

 

English Version!

Hello Swetties. Last week, did I visit Nordhavn, in copenhagen with my sister. The weather was just so lovely, so I thought I would wear my cool brown jacket from Romwe. Did you guys  Remember to check their website out In my last post ?. Right now, there are even more delicious offerings. And I really think they have some cool stuff for cheap prise´s. That everyone can participate in. I´m so crazy about this jacket. I Love the sleeve of the jacket, as it´s specifically in a cool way. The jacket is so nice to wear, and really perfect for this weather. I highly recommend, that you guys take a look at all the goodies, at the website.

Hope you all have a great day. Thanks for now.

This post is sponsored by Romwe.

 

Photographer Michael Sell.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Evening walk, next to the beautiful Cherry Trees.