Walking around in Sunny Cph, In my lovely Romwe Jacket.

Black & White. And those pink Cherrytrees.

Hej Swetties.

har i nydt påsken? Jeg har simpelthen haft noget at se til alle dage, og jeg har nydt hvert et sekund. Jeg nåede os en tur ud forbi bispebjerg, og nyde de smukke kirsbær træer. Og det krævede selvfølgelig lige et par outfit billeder, nu når vi var omgivet af så smukke omgivelser. Jeg havde valgt den lidt klassiske stil. Mine sorte højtaljede bukser er fra Monki Min Hvide Bluse er fra Sisters Point . (Desværre er lige præcis denne bluse ikke på market mere, men jeg har linket til en anden super fed model, som også er klassisk og god til både fest og hverdags brug). Læderjakken er fra Modström ( og den kan fåes i flere faver). Jeg håber i allesammen nyder dagen. Jeg glæder mig til jeg endelig kan afsløre hvor jeg rejser hen i denne her uge. Forsat rigtig god dag. Tak for nu.

 

English Version!

Hello Swetties.

Did you guys enjoyed Easter? I simply had something to do all the time, and I’ve enjoyed every second. I did pass by Bispebjerg, and enjoy the beautiful cherry trees. And that required a few outfit pictures, when we were surrounded by such beautiful surroundings. I choosed the little classical style. My black waist trousers are from Monki. My White blouse is from Sisters Point. (Unfortunately, exactly this shirt is not on the market anymore, but I have linked to another super cool model, which is also classic and good for both party and everyday use). The Leather jacket is from Modström (and it may be available in several colors). I hope everyone enjoys the day. I look forward to finally reveal where I travel to this this week. Wish you all a great day. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walking around in Sunny Cph, In my lovely Romwe Jacket.