Avocado Cake.

It´s on my list. And Finaly it´s time to discover it.

Hej Swetties.

Efter en masse rejse planlægning, og mails frem og tilbage , kan jeg endelig fortælle jer hvor jeg rejser. Jeg har altid gerne ville besøge dette land.  Og har faktisk overvejet at rejse dertil, længe før det blev så populært som det er nu. Men af en eller anden grund, har det altid endt, med jeg  har rejst til et andet land, og udskudt det. Men nu skal det være.  Jeg glæder mig så meget til at komme ned til SOL , VARME , PALMER, ØRKEN , BJERGE OG EN MASSE EVENTYR.

Mette og jeg rejser, til MOROKKO, her d 7 Maj. Og jeg glæder mig så meget til at tage jer med rundt. Jeg sidder lige nu og er igang med at få de sidste detaljer på plads.  Så jeg vil snart holde jer opdateret, om hvor rejsen går hen i MOROKKO, og hvilket rejse selvskab vi skal afsted med.

Hvis nogle ar jer derude, har været i MOROKKO, Så er i mere end velkommende til at skrive, hvad i syntes man skal opleve dernede. Jeg Glæder mig til at fortælle jer meget mere, når jeg har forhandlet de sidste ting på plads. Forsat rigtig dejlig dag. Tak for nu.

 

English Version!

Hello Swetties.

After a lot of travel planning, and mails back and forth, I can finally tell you guys where I will be traveling to. I’ve always wanted to visit this country. And actually considered traveling there, long before it became as popular as it´s now. But for some reason, I always ended up traveling to another country´s, and postponed it. But now it should be. I look so much, forward to come down to the SUN, HEAT, PALMS, DESERT, MOUNTAINS AND A LOT OF ADVENTURE.

Mette and I will be traveling to MOROCCO, THE 7 May. And I´m looking so much forward to take you guys around with me. I’m sitting right now, and I´m working on getting the last details in place. So I will soon keep you posted on where we will be traveling to in MOROCCO, and which travel angercy we have to go with.

If some of you out there have been to MOROCCO. Then you are more than welcoming to write what you guys think we just have to, experience down there. Can´t wait to tell you guys much more when the last details are in place. until then stay turned. Have a wonderful day. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocado Cake.