travel

Travel plans Changed.

Hej Swetties.

Jeg håber i allesammen har nydt wekeenden. Nogle af jer nyder måske hele påskeferien?. Jeg Fik påskeferie i fredag´s , og har simpelthen været igang 24/7 siden. Det var faktisk meningen jeg skulle have været ude af rejse her i påsken , men af en masse praktiske grunde, og mere rejse planlægning, har jeg lige valgt at flytte det hele, Så istedet rejser jeg først i Maj. hvor turen går hen, vil jeg fortælle jer meget mere om efter påske. Da alting lige skal falde på plads. Men det er på min rejse liste for i år, og jeg glæder mig så meget til at tage jer med rundt. Hvad bruger i ferien på?. Jeg har allerede nået at få lavet alt for mange planer, nu hvor jeg er hjemme, som blandt andet indebære en masse påskefrokoster , veninde ture , en tur på skodsborg kur hotel, som jeg også vil skrive meget mere om.  Håber i for en dejlig aften derude. Tak for nu.

 

English Version!

Hello Swetties.

I hope you all enjoyed the wekeenden. Some of you may enjoy the entire Easter holidays ?. I Got Easter holiday since friday, and have simply been out 24/7 since I got holiday. It was actually ment to be I should be traveliing this Easter holiday. But a lot of practical reasons and more travel planning came up. So I just decided to move it all, So instead, I´m travel first in May. I will tell you guys much more about where im going after Easter. Since everything just have to fall into place. But it’s on my travel list for this year, and I look so much forward to take you guys around with me. What are you guys douing in the holidays?. I have already managed to get, too many plans, now that I’m home. I´m going to a lot of Easter lunches, girlfriend trips, a trip to Skodsborg cure hotel, which I will write much more about. Hope all of you are having a great evening. Thanks for now.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar