It´s on my list. And Finaly it´s time to discover it.

And the Trip, Goes to?

 

Godmorgen Beauties.

Jeg er tideligt oppe, og på vej på arbejde.  Er nogle af jer oppe endnu?. Og hvad skal i bruge dagen på?

Jeg tænkte, jeg lige ville give jer en lille update på hvor jeg rejser hen i Marokko på Søndag. Turen går til  AGADIR. Med MAROKOEKSPERTEN.

Jeg glæder mig utrolig meget til at opleve Agadir. Og er simpelthen så spændt på endelig at få chancen for at opleve en del af Marokko, efter det er blevet udsat så mange gange.

Jeg håber i vil følge med, og i er stadig mere end velkommende til at komme med råd og vejledning, hvis nogle af jer har været dernede før.

Jeg håber i for en dejlig dag, Tak fordi i læser med.

 

English Version!

Good morning beauties.

I’m up early and on my way to work. Are some of you up yet? And how are you going to spend the day?

I thought I just wanted to give you a little update, on where I travel to in Morocco on Sunday. The trip goes to AGADIR. With the MAROKOEKSPERTEN.
I am very excited to experience Agadir. And simply so excited to finally, get the chance to experience a part of Morocco after it has been exposed so many times.

I hope you guys will follow along. You guys are still more than welcome to come up with advice and guides if some of you have been there before.

Wish you all a great day. Thanks for reading.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It´s on my list. And Finaly it´s time to discover it.