And the Trip, Goes to?

Morocco See you soon.

Hej Swetties.

Jeg Håber i har en dejlig Lørdag.

Jeg er igang med at pakke de sidste ting ned, inden turen går til Marokko Imorgen, med min dejlige veninde Mette.  Jeg ville lige lave en hurtig update, og sige tak for jeres indput, angående hvad i syntes jeg skulle opleve dernede. (Jeg vil gøre mit bedste for at nå det hele).De sidste ting er ved at være på plads, og jeg glæder mig mere end noget andet til at komme ned til sol og varme.

Jeg vil gøre mit bedste for at updatere bloggen.  Men i er også velkommen til at følge mig på Snapchat (STEFFYPIGEN24) eller Instagram (STEPHANIEKHAYAT)hvor jeg vil updatere undervejs på rejsen.

Nu vil jeg få pakket de sidste ting færdig, og se at komme afsted min Kusines konfirmation.

Rigtig god Lørdag. Tak for nu.

 

English Version!

Hi Swetties.

I hope you have a nice Saturday.

I’m about to pack the last things down before the trip goes to Morocco tomorrow, with my lovely friend Mette. I would like to make a quick update, and thank you for all your input about what you guys think  I should experience down there. (I will do my best to achieve it all.) The last thing is about to fall into place, and I’m looking forward,  to get down to the sun and heat.

I will do my best to update the blog. But you guys are also welcome to follow me on Snapchat (STEFFYPIGEN24) or Instagram (STEPHANIEKHAYAT) where I will update along the way.

Now, I will get the last things done. And then go to my cousins Confirmation.

Have a great Saturday. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the Trip, Goes to?