travel

Morocco all the best in pictures.

Hej beauties.

Jeg fik slet ikke delt alle billederne, fra Morokko i mit første indlæg. På bare en uge. oplevede vi så mange ting. Og jeg kan virkelig varmt anbefale Agadir, som et besøg værd. Hvis man elsker at kunne kombinere strand /pool og oplevelse livet , uden at man behøver at rejse over på den anden siden af jorden. Ligger Agadir , kun små 6 timer væk. med en enkel mellem landing. Om man rejser familie / par eller venner sammen, gør ingen forskel , jeg vil mene der er noget for en hver smag. Jeg vil lade billederne tale for sig selv, og bare sige, at Morokko er et land man bare må og skal opleve. Tak for nu.

 

 

English Version!

Hello beauties

I diden´t get to share all the pictures, from Morocco in my first post. In just a week. We saw so many things. And I can really recommend Agadir, which is worth a visit. If you love combining beach / pool and experience life without having to cross the other side of the world. Then Agadir, is only a 6 hours flight away. With a simple second landing. If you are traveling family / couples or friends together, it make no difference, I would say there is something for every taste. I want to let the pictures speak for themselves, and just say that Morocco is a country you just must experience in life. Thanks for now.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar